Hyr showbandet til dit arrangement Se og hør Copenhagen Showband Referencer og anbefalinger Musik - også for øjnene Læs om bandet og medlemmerne
 
 
Anbefalinger

Overalt hvor bandet har spillet, har modtagelsen været begejstret. Læs her hvad tilskuerne og fest-arrangørerne siger om showbandets show.

75-års jubilæumsfest for Cirkusrevyen

De var meget gode – festlige og fornøjelige - absolut anbefalelsesværdige til sådanne arrangementer. 

Med venlig hilsen

Ernst Trillingsgaard
(direktør for Aalborg Kongrescenter)

 

Jubilæumsfest i KB Hallen

Vi vil hermed gerne takke Jer og Jeres medspillere i Copenhagen Showband for et rigtigt flot bidrag til vores jubilæumsfest.

Festen blev virkeligt skudt godt i gang. Folk var rigtig vilde med Jer.
 

De Konservative på Frederiksberg

Claus Wagenblast-Franck

 

Citynat i Næstved

1.000 1.000 1.000 gange TAK for sidst. Det var jo en ren 
fornøjelse at opleve jer... men det vidste jeg jo :-)

Birgitte Grejsen Møss, arrangør af Citynatten

 

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Tusind, tusind, tusind tak for en helt fantastisk oplevelse, da I spillede til vores julefrokost på DTU-Kemiteknik i fredags. I er simpelthen fantastiske. Man kan kun få for lidt af jer.

Vi har fået tonsvis af "roser" for festen, som mange har kaldt den bedste julefrokost på Kemiteknik nogensinde og det var skønt at se, at alle medarbejdere rejste sig, klappede og viste oprigtig glæde og begejstring. Og så var der alle os andre, der slet ikke kunne få hænderne ned og straks mærkede danselysten melde sig.

Karin Petersen, DTU Kemiteknik

 

Mediehuset Ingeniørens julefrokost

Copenhagen Showband optrådte til Mediehuset Ingeniørens julefrokost, hvor de spillede og optrådte med en smittende livsglæde, et muntert samspil og gennemført entusiasme, der vil kunne forvandle den mest triste forsamling til overraskede smilende og spontant klappende mennesker.

Showbandet sætter sig i sindet både under og efter optræden og gør med en kliché verden til et bedre sted, et sjovere sted at opholde sig.

Arne Steinmark, chefredaktør og administrerende direktør,
Mediehuset Ingeniøren

 

Topnordics middag for kunder og partnere

Tusind tak for jeres optræden i går!!! I var aldeles suveræne. Både kolleger og kunder fik en superoplevelse ud af det. Jeg tror, at I fik lavet rigtig god reklame for jer selv, så mon ikke der dukker flere arrangementer op?

Preben Jensen, salgschef, Atea

 


Kai Dige Bachs 50 år jubilæum – folkefest med 10.000 besøgende

I var pragtfulde på min store dag!

Kai Dige Bach
(kendt som brændselshandler, folketingsmedlem og meget andet)

 

Natåbent i Herlev Bycenter

Det var et brag af en aften, ikke mindst takket være jer! I var fuldstændigt fantastiske... og der er blevet talt meget om jer efter jeres optræden.

Henrik Heise
Herlev Handelsforening


Optræden til musikfestival i Genova, Italien

The Copenhagen Showband took part in the International Music Festival, held in Genoa, Italy, in July and organized by Filarmonica Sestrese.

The Showband proved to be an impressive ensemble and the audience responded enthusiastically to their involving mix of high quality music and surprising choreographic performance. As musicians ourself, we were impressed by the quality of their music during the concerts. But what makes Copenhagen Showband different from other good quality bands is the unpredictable performance that comes with a Showband concert.

This ensemble brings the music and the musicians to the public, overcoming the barrier between the audience and the players. The audience becomes part of the show and of the party, making it impossible for the spectators not to tap their feet, dance and participate to the swinging performance of the Copenhagen Showband.

President of Filarmonica Sestrese

 

Skandinavisk årsmøde i DGI-byen
(medarbejdere fra Per Aarsleff, Odense Vandselskab m.fl.)

”Eminent godt” og ”kjempe fint” var blot et par af de rosende ord, vores skandinaviske gæster gav Copenhagen Showband med på vejen i forbindelse med vores årsmøde i april, hvor 250 skandinaviske vand- og afløbsfolk var samlet i DGI-Byen i København.

Copenhagen Showband gjorde deres til at festmiddagen blev en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Bandets medlemmer kick-startede festen, de tilførte en masse glæde og energi, og som gæster sad vi pludselig midt i underholdningen, som foregik overalt i lokalet.

En musikalsk og visuel oplevelse, som varmt kan anbefales.

Gerda Hald, Odense Vandselskab
Formand for den danske arbejdsgruppe i Scandinavian Society for Trenchless Technology

 

Humor mod Aids – kampagne med parade gennem København

Kære hele Copenhagen Showband.

En KÆMPE tak skal lyde her fra Humor mod Aids-sekretariatet for jeres fantastiske engagement i vores kampagne. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at uden jer ville der ikke være en parade. Derfor har det betydet helt utroligt meget for os og vores indsamling, at I endnu en gang stillede op – selvom vejret ikke ligefrem kaldte på parade den lørdag. Vi fik alle næsesælgere til at udfylde spørgeskemaer, og helt generelt var de også SUPER glade for jeres musik i paraden. Så alle elsker showbandet!

Maj Sørensen, AIDS-Fondet

 

Copenhagen Showbands Festkoncert

Mette Abildgaard Jakobsen, EP-kandidat (nr. 4) for de Konservative, skrev på sin blog om Copenhagen Showbands Festkoncert 2008:

Jeg har altid været meget begejstret for dem, de har en enestående energi omkring sig, og den smittter simpelthen af. (...) Omgivelserne var fantastiske, men Copenhagen Showband var det mest imponerende. (...) I ved godt at jeg ikke er super musikalsk, men jeg bliver bare så glad, hver gang jeg hører dem, og får sådan lyst til at danse - det er vidunderligt. Hanne var også rigtig imponeret af dem, og det var faktisk vildt hyggeligt at høre dem, især fordi de jo vandrede rundt i lokalet, stod på stolene - det var vildt meget gang i dem.

 

Fest hos Magasin

Lørdag d. 12. januar holdt Magasin på Kgs. Nytorv personalefest for 750 festglade medarbejdere. Denne aften startede med et brag, da Copenhagen Showband varmede op til festen med deres uovertrufne repertoire af slagsange. Med cirka en times show, hvor der også blev danset rundt mellem gæsterne, fik vi hos Magasin virkelig meget glæde af dette fantastiske band.

Mikkel Piil Sangill, Dep. Sales Manager
Magasin, Kgs. Nytorv


Novo Nordisk / Novozymes i Kalundborg

Onsdag den 18. juli havde vi besøg i Novozymes kantine AA på Novo Nordisk i Kalundborg.

En flok fantastisk dygtige unge musikere ved navn Copenhagen Showband underholdt vores kunder og personale i en lille times tid.

Jeg tror ikke, at der var nogle af os, som havde hørt om dette band før, MEN, jeg kan roligt sige, at det blev en suveræn god oplevelse. Ord som livsglæde, humør, arrangement, spilleglæde, farvestrålende og topprofessionelt dukker automatisk op, når jeg tænker tilbage på denne dag.

Jeg håber, at vi på et senere tidspunkt kan glæde vores kunder endnu engang med dette showband.

Ulla Jørgensen, souschef, Kantine AA for Novo Nordisk og Novozymes i Kalundborg

 

Indslag ved firmafest for mejerigiganten Delaval

Tak for sidst og tak for et fantastisk indslag. Vi har fået rigtig mange, meget positive tilbagemeldinger for jeres optræden. Og hvor er det dejligt at se mennesker, der virkelig ser ud til at brænde for det, de laver.

Bjarne Ebbesen, salgssupport chef, Delaval
www.delaval.com

 

Centerkoncert i Asnæs

Sjældent har jeg set et mere livligt og festligt band. Med show og dans satte Copenhagen Showband gang i alle i centret. Musikken blev ikke spillet fra en scene, men i stedet lige der hvor publikum var. Det var en helt speciel oplevelse, som jeg ikke har oplevet før.

Fra showbandet er der gejst, humor og spilleglæde, som smitter af på alle omkring dem. Da showbandet havde spillet, kunne man ikke tage fejl af publikums begejstring og klapsalver. De ville slet ikke slippe dette dejlige orkester igen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Copenhagen Showband til ethvert arrangement, som fortjener noget ekstra.

Finn Madsen, borgmester, Odsherred Kommune
www.odsherred.dk

 

Ringriderfest i Sønderbog

Til Ringriderfesten i Sønderborg i 2005 har Copenhagen Showband deltaget for første gang. Publikum tog imod Copenhagen Showband på en sådan måde, at det har været uundgåelig at hyre Copenhagen Showband til festen igen i 2006, 2007 og 2008. Orkestret satte kort sagt gang i tilskuerne! Orkestret er virkelig velspillende og meget behagelige at samarbejde med.

Copenhagen Showband vil varmt kunne anbefales til arrangementer, der har behov for underholdning og musik.

Jørn Johannsen
Arrangementskomitéen, Ringriderfesten i Sønderborg
www.ringriderfesten.dk

 

Vig Festival

Jeg vil gerne give Copenhagen Showband mine og Vig Festivalens varmeste anbefalinger. Bandet levede til fulde op til vore forventninger - og mere til.

Vi havde entreret med dem som et ekstra indslag på festivalen uden for det officielle program, en lille overraskelse til publikum. Det blev en stor overraskelse, som alle efterfølgende omtaler som en stor oplevelse, specielt den store musikalske tur gennem campingarealerne og gaden med boder.

Copenhagen Showband vil efter min mening være en oplevelse på enhver festival med deres store musikalitet og smittende humør.

Roland Petersen
Leder af Vig Festivalen
www.vigfestival.dk

 

Se alle de steder, Copenhagen Showband har spillet

         
         
 
 
     
Kontakt Kontakt FAQ FAQ English version In English

 

Besøg Copenhagen Musics webside Copenhagen Music