Hyr showbandet til dit arrangement Se og hør Copenhagen Showband Referencer og anbefalinger Musik - også for øjnene Læs om bandet og medlemmerne
 
 
Mulighederne

Copenhagen Showband er nok det mest fleksible band, du nogensinde har mødt. Det betyder, at stort set kun fantasien sætter grænser for, hvilke sammenhænge bandet kan optræde i.

Typisk optræder Copenhagen Showband til fester ude og inde, men har for eksempel også spillet på diskoteker, fra et pariserhjul og på stranden - faktisk helt ude i vandet.

Her er et par forslag til inspiration.

Gallafest med stil helt fra starten
Peter Mygind, Thomas Helmig og en jazztrio til cigarbaren er hyret. Men hvorfor ikke lade festen starte allerede når limousinerne slår døren op, og gæsterne sætter hælene i den røde løber? Copenhagen Showband byder gæsterne velkommen med pompøse hornfanfarer – med et funky twist – og viser bagefter vejen ind til festlokalerne med glad musik, når alle er ankommet.

Festmusik i det fri
Efter en oplevelsesrig dag med teambuilding på Flakfortet eller langt ude i skoven samles alle deltagerne til en velfortjent omgang mad og bål. Pludselig lyder introen til ”Blame it on the boogie”, og ud af det rene ingenting dukker Copenhagen Showband op og sørger for hitmusik til det improviserede dansegulv i det fri. Den fest vil ingen af deltagerne glemme foreløbigt.

Las Vegas Show
Er festen i Las Vegas-stil eller med James Bond-tema, så er levende musik det eneste rigtige. Giv dit arrangement klasse og stil og få et showband i fuld størrelse til at levere underholdningen. Copenhagen Showband har et stort Las Vegas-repertoire i baghånden, med for eksempel Elvis og Sinatra-sange. Til det formål udvides bandet med dygtige sangere og rytmegruppe.

Vild med Dans
Dansefeberen raser i Danmark og ligesom i TV2’s tv-succes danses quickstep og cha-cha-cha altså bedst med et hold ægte blæsere og latinamerikanske rytmer i ryggen. Copenhagen Showbands dansere instruerer og demonstrerer et par trin for gæsterne, og derefter kan gæsterne give den fuld gas på dansegulvet med højspændt tango og sensuelle rumba-trin, mens den autentiske ballroom-stemning flyder ud af bandets trompeter og saxofoner.

Surprise-indslag efter middagen
Overgangen fra tre retter mad til dansegulv kan være svær – måske skal der også skiftes lokaler samtidigt. Med Copenhagen Showband som surprise-indslag efter desserten kommer der gang i festen med det samme. Undervejs går bandet - stadigt spillende - over til de nye lokaler og flytter musikken og alle deltagerne med ud på dansegulvet. Når DJ’en eller et andet partyband tager over, er festen allerede i højeste gear.

Streetparade
Skal byfesten, konferencen eller festivalen lives op, så slip Copenhagen Showband løs med en streetparade. Bandet marcherer ikke stift derudaf i takt – de danser og optræder og ’hygger om’ tilskuerne undervejs. Som da Copenhagen Showband på Samsø Festival satte gang i campingpladsen med en løssluppen parade, der kom hele vejen ind i de forbløffede festivalgæsters telte.

Danmarks største blæserbackinggruppe
Giv ekstranummeret til pop-, hiphop- eller soulkoncerten en ekstra vitaminindsprøjtning: Lad Copenhagen Showbands 25 blæsere kaste musikalsk og visuel glamour over showet, som r’n’b-sangeren Karen valgte at gøre det til sin Fredagsrock-koncert i Tivoli i 2005. Hendes hit Ballarina kunne nu for første gang opføres i en swingversion, hvilket hun altid havde drømt om, og Karens publikum fik en ekstra oplevelse at gå hjem på.

 

         
         
 
 
     
Kontakt Kontakt FAQ FAQ English version In English

 

Besøg Copenhagen Musics webside Copenhagen Music