Hyr showbandet til dit arrangement Se og hør Copenhagen Showband Referencer og anbefalinger Musik - også for øjnene Læs om bandet og medlemmerne
 
 
Alt det praktiske

Det er nemt at arrangere en optræden med Copenhagen Showband.

Copenhagen Showband spiller 100 % akustisk – det vil sige helt unplugged og uden opstilling, lydprøve og alt det andet besvær, der normalt er forbundet med live-musik.

Det betyder, at bandet er mobilt og kan bruges lige der, hvor det ønskes. Copenhagen Showband kan for eksempel bogstavelig talt springe ind til en fest som et surprise-indslag, eller spille midt ude i en skov, hvis lejligheden byder sig.

Med 25 musikere er der masser af saft og kraft i musikken, selvom showbandet spiller uden strøm. Copenhagen Showband har spillet til fester med flere tusinde deltagere, uden at det har været nødvendigt med forstærkning.

Til deciderede koncerter på store scener bruger bandet en let forstærkning, men normalt er eneste krav en smule plads til at lægge instrumentkasserne, mens showet fyres af.

Kontakt showbandets manager, hvis du har spørgsmål om lydniveau, evt. forstærkning og teknik i forbindelse med en optræden med Copenhagen Showband: bandmanager@copenhagenshowband.dk .

         
         
 
 
     
Kontakt Kontakt FAQ FAQ English version In English

 

Besøg Copenhagen Musics webside Copenhagen Music