Hyr showbandet til dit arrangement Se og hør Copenhagen Showband Referencer og anbefalinger Musik - også for øjnene Læs om bandet og medlemmerne
 
 
Referencer

Copenhagen Showband har spillet til et utal af forskellige arrangementer, fra små familiefester til kæmpe firmafester med 1.700 deltagere. Herunder kan du se eksempler på steder, der har fået et skud showband-underholdning. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Olympisk kongres i København

Da Den Olympiske Komité afholdt kongres i København, var Copenhagen Showband et af de særligt udvalgte indslag, som de internationale gæster blev præsenteret for. Først i Bella Center, hvor showbandet underholdt efter en lang arbejdsdag for de delegerede, og siden i Tivoli til afslutningsfesten. Her spillede showbandet flere steder i den gamle have, så både VIP-gæsterne og de frivillige hjælpere fik musik.

Q8 - firmafest i Parken

Q8 holdt personalefest i Parken for 1.700 ansatte, og Showbandet sparkede festen i gang med god musik og underholdning. Der blev først spillet ude på plænen, hvorefter deltagerne blev ledt af bandet ind i det store telt. De hele foregik uden forstærkning, for der er masser af power i Copenhagen Showband, når det er nødvendigt.

Folketinget - juletræsfest

Christiansborg holder en stor juletræsfest for alle ansatte, og i den forbindelse har Copenhagen Showband underholdt med glad musik både inde i Folketingssalen og i vandrehallen. Både politikerne og deres børn kunne danse med til den livsbekræftende optræden.

Magasin - personalefest

Efter en travl julemåned holder Magasins ansatte et brag af en fest i januar. Med temaet New York var det oplagt at få showbandet ud og spille, så festen kom godt fra start.

"Vi fik virkelig meget glæde af dette fantastiske band," skrev Magasins sales manager om bandets optræden.

Fest i det Internationale Rideforbund FEI

Da Dansk Ride Forbund skulle være værter for generalforsamling i den internationale moderorganisation, rideforbundet FEI, sluttede man af med en stor gallafest i Tivoli. Copenhagen Showband var hyret til at sætte liv i festen, og det kom der. Ikke så snart musikken startede, var gulvet fyldt med dansende. Blandt gæsterne var Prinsesse Haya af Jordan, der er formand for FEI, samt Prinsesse Benedikte, der er protektor for Dansk Ride Forbund.

Fredagsrock i Tivoli

Da r'n'b-sangeren Karen spillede til Fredagsrock, var det med fuld blæserbacking. Hun havde længe ønsket sig at synge en swing-version af hittet Ballerina, og med Copenhagen Showbands hjælp kunne det lade sig gøre - og publikum kunne få en overraskelse.

 

         
         
 
 
     
Kontakt Kontakt FAQ FAQ English version In English

 

Besøg Copenhagen Musics webside Copenhagen Music