Hyr showbandet til dit arrangement Se og hør Copenhagen Showband Referencer og anbefalinger Musik - også for øjnene Læs om bandet og medlemmerne
 
 
Showet

Når Copenhagen Showband selv skal beskrive bandets charmerende show, er det med disse tre ord:

Music, entertainment & performance

Musik, underholdning og optræden - altid professionelt, men samtidig helt afslappet, uformelt og uhyre festligt.

Når først de 25 musikere går på scenen eller indtager gaden, bliver det ikke kedeligt, og man ved aldrig, hvad der venter en. Der er fuld knald på musikken og sceneshowet, og hele gulvet bliver brugt. Copenhagen Showband bliver ikke stående oppe på scenen særligt længe ad gangen – musikerne kommer ud til publikum, så oplevelsen bliver meget mere nærværende for alle. Det er musik i 3D.

Publikums reaktion
Overalt er Copenhagen Showband blevet mødt af gode anmeldelser og positive tilbagemeldinger. Her er et eksempel, som bandet modtog pr. mail fra en begejstret engelsk turist efter et show på Børsen Pub i Svendborg:

”It is my luck and honour to have seen and heard the band perform there. They we absolutely fantastic....this is the best show I have ever seen....so full of life and energy.”

Og efter at Copenhagen Showband havde fået en fest for RUC-studerende helt op i gear, indløb følgende kommentar til bandets Youtube-video fra en af deltagerne:

”Video doesn’t do these guys justice. You gotta see them live – that’s amazing.”

Læs flere referencer

 

         
         
 
 
     
Kontakt Kontakt FAQ FAQ English version In English

 

Besøg Copenhagen Musics webside Copenhagen Music