Anbefalinger

Konfirmationsfest

Jeg hyrede Copenhagen Showband i forbindelse med festlighederne til min søns konfirmation. Humøret var højt inden, men efter Copenhagen Showband gjorde sin entre, stod huset på den anden ende – dem bliver man glad i låget af, med deres udsøgte professionalisme og engagement. Copenhagen Showband is just too cool for school.

Vincent F. Hendricks, professor i formel filosofi, Københavns Universitet og vært på DR

Firmafest hos Mediehuset Ingeniøren

I forbindelse med vores årlige firmafest har vi haft den store fornøjelse at have Copenhagen Showband til at optræde for os. Det er ikke første gang – vi havde dem også til en julefrokost for nogle år siden – og vi i festudvalget var enige om, at vi simpelthen måtte se bandet igen.

Det er et band, der virkelig kan sætte gang i en fest. Deres entré er helt fantastisk. Cirka 30 mennesker, der kommer ind i lokalet med deres glade, gode musik – det får virkelig folk op af stolene. Det ene gode nummer afløser det andet, og til nogle af numrene er der et par friske, søde piger, der danser virkeligt godt, hvilket gør det hele endnu mere festligt.

Jeg kan kun anbefale Copenhagen Showband, der passer til alle fester, hvor man ønsker en rigtig god underholdning.

Med venlig hilsen

Eva Frydendahl
Mediehuset Ingeniøren A/S

Der blev danset godt, da Copenhagen Showband kom forbi og satte gang i festen hos Mediehuset Ingeniøren.
Der blev danset godt igennem, da Copenhagen Showband kom forbi og satte gang i festen hos Mediehuset Ingeniøren.

Aalborg Karneval – med 25.000 deltagere og 100.000 tilskuere

Copenhagen Showband deltog i Aalborg Karneval som inviteret gruppe til konkurrencen Battle of Carnival Bands. De var supergode at have med i karnevalsparaderne og gav publikum et rigtig godt show.

Deres festlige humør, energifyldte optræden og de gode musiknumre var med til at gøre Karnevalet til en rigtig god dag for både publikum og deltagere.

Vh.

Gruppekoordinator Sjaja Haddadi

Firmafest hos Institut for Selskabsledelse

Vi hyrede Copenhagen Showband til vores firmafest for at få et livligt og overraskende indslag til aftenens underholdning. Bandet bragte ikke kun en super fantastisk performance, men også den bedste stemning!

De 25 minutters indslag fra bandet gjorde vores aften uforglemmelig og meget sjov. De forstår virkelig at sprede godt humør og starte en fest. Vi vil til enhver tid hyre Copenhagen Showband igen. Fænomenalt – tak for en fantastisk aften!

Rikke Andersen
Research Assistant
Institut for Selskabsledelse

 

Pauseunderholdning til fodboldkamp i Esbjerg

TUSIND TAK for en fantastisk optræden her på stadion til kampen i søndags!

De næsten 6500 tilskuere fik en fed oplevelse med jeres musik og dans. Vi har fået store roser og mange positive kommentarer for jeres indslag, så dem vil vi blot viderebringe.

Med Venlig hilsen

Camilla Beck Høgh, marketingkoordinator
EfB Elite (Esbjergs forenede Boldklubber)

Optræden på Leidseplein i Amsterdam

Kære Copenhagen Showband

Tak fordi I mesterligt gjorde torsdag eftermiddag i Amsterdam til en helt særlig, forrygende swingende oplevelse. I var mesterlige.

Venlig Hilsen

Jacques Duelund Mortensen

Musik til cykeloptog til Roskilde Festival – Rock U’r Bike

Kære Copenhagen Showband

Tak for jeres deltagelse i cykeleventen Rock Ur Bike.

Copenhagen Showband passede perfekt ind i konceptet. I optrådte professionelt og med en fantastisk energi. Underholdningen var helt i top, med fede numre, flot udførsel og performance. Sidstnævnte især da vi kom ind på festivalområdet, hvor der var plads til, at I virkelig kunne slå jer løs. 🙂

I var helt sikkert en af grundene til, at eventen blev en succes. Vi håber, vi kan gentage det til næste år. Så tak – det var en stor fornøjelse.

Christina Zingenberg & Mette Marie Hansen
Roskilde Kommune / Roskilde Festival.

Hilsen fra Martin Brygmann

Da Martin Brygmann tilfældigt mødte Copenhagen Showband, under indspilningen af en musikvideo i København, fik ‘det orange brassband’ en hilsen på kunsterens Facebook-profil.

‘Yderst velspillende’

lød skudsmålet fra en af Danmarks dygtigste hitmagere.

EM i Håndbold – Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund har indtil videre engageret Copenhagen Showband til to arrangementer. Første gang til en stor europæisk kongres hvor bandet indgik som et element i underholdningen til banketmiddagen med deltagelse af godt 200 personer fra 49 europæiske lande.

Anden gang til afslutningsbanketten ved damernes EM 2010 i Herning med deltagelse af ca. 400 personer, der indbefattede de deltagende hold, dommere, delegerede og særligt indbudte gæster fra mange forskellige lande i Europa.

Til begge ovenstående arrangementer gav Copenhagen Showband en forrygende optræden, hvor de i den grad fik alle gæster ”revet” med på tværs af nationalitet og alder. Bandet udstråler så megen glæde og engagement, når de spiller, at det er umuligt at sidde stille, mens de spiller. Samtidig kan man mærke, at de nyder at spille, og det har en afsmittende effekt på alle tilhørere. Det har været en stor succes for Dansk Håndbold Forbund begge gange, og vi har modtaget meget ros fra gæsterne pga. Copenhagen Showband. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har engageret Copenhagen Showband.

Med venlig hilsen

Dansk Håndbold Forbund

CSB kanalbåd 2012 FB (34 of 81)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *