Bandet


Copenhagen Showband er det eneste band af sin slags i Nordeuropa og er et unikt og forrygende festligt band!

Opskriften er brass, saxes & drums, betjent af omkring 35 unge musikere og dansere, som sætter en ære i at optræde og glæde så mange som muligt med god musik, dans og show.

Med den besætning er der masser af power til at spille for hundredvis af mennesker, uden at der skal tilsluttes en eneste ledning. Copenhagen Showband er 100% unplugged og samtidig 100% mobilt.

Det gør bandet til landets mest “terrængående” leverandør af levende musik til fest med gang i.

Copenhagen Showband blev dannet i februar 2005 og var helt fra starten af ofte ude og optræde. Det har givet en solid rutine i bandet, som kommer til udtryk i et stort overskud til at underholde publikum.

Filosofien


Glæden, der skaber den gode musikoplevelse

Målet med bandet er at revolutionere og afstøve blæsermusikken i Danmark – en mission, der foreløbigt har været en stor succes. Siden Copenhagen Showband blev dannet, har denne filosofi været grundlaget for alt, bandet har gjort:

Copenhagen Showbands hovedformål er at underholde folk og sprede glæde! Bandet ikke bare spiller musik – de optræder med musikken! Der er noget for både øjet og øret.

Copenhagen Showband spiller den musik, som publikum vil høre, og gør det der, hvor publikum er. Der er ingen snærende ledninger, så bandet kan optræde alle vegne. Musikken kommer til publikum – og ikke omvendt.

Filosofien er, at det er glæden, der skaber den gode musikoplevelse. Og det gælder både glæden hos musikerne, arrangøren og publikum. En glæde, man fremkalder ved at spille på alle sanser.

Er der plads i bandet?

Copenhagen Showband består af dygtige og udadvendte musikere, som elsker at optræde. Vil du gerne i betragtning til en plads i bandet, så skriv til bandets manager og hør om mulighederne. Alle, der søger optagelse i Copenhagen Showband, bliver udvalgt ved en afslappet audition.

Kontakt os

Indtast venligst dine oplysninger