Underholdning til fest

Hvem er vi?

25 festglade, professionelle musikere, tilsat nogle af Danmarks bedste dansere og krydret med en ordentlig omgang power, orange kærlighed og underholdning i verdensklasse. Det er opskriften på Copenhagen Showband. Når vi spiller op til fest, sætter vi gang i dansegulvet med den bedste underholdning, du kan købe for penge. I vores shows vil du opleve masser af overraskelser, imponerende tricks og gimmicks, og selvfølgelig performance og underholdning fra øverste skuffe. Vi er 100% mobile og spiller uden forstærkning, hvorfor vi kan levere underholdning til fest hvor som helst i Danmark.

I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille til forskellige typer af fester. Hvad end, du har brug for en streetparade, en koncert til din byfest, et festligt indslag til middagen, danseglad underholdning til din konference eller noget helt andet, har vi med sandsynlighed allerede spillet til lignende arrangement i vores mere end 15-årige karriere. Hvis ikke, er vi ikke blege for at tage udfordringen op. Vi elsker at være kreative og tilpasse vores shows til lige netop dit arrangement! Uanset rammerne, består vores underholdning altid af musik til fest på højt niveau, ledsaget af performance og show i form af dans, festlige indslag fra musikerne og overraskelser, vi ikke vil afsløre på forhånd. Vores brede repertoire, som dækker over alverdens genrer, tilpasses altid din fest og dit tema, så vores underholdning rammer plet hos lige netop dine gæster eller dit publikum.

Copenhagen Showband bookes også ofte som surprise, hvor vi kommer ind og blæser gæster og publikum omkuld, når de mindst venter det. Det er bl.a. dét, vi kan – at vække glæde og fungere som underholdning, du slet ikke kan få fra andre bands, du kan hyre til din fest eller dit arrangement. Én ting, tør vi i hvert fald love: Vi leverer et festfyrværkeri af underholdning, dine gæster vil tale om, selv længe efter din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Den perfekte underholdning til fest

  Copenhagen Showband er nok det mest fleksible band, du nogensinde har mødt og er derfor den perfekte form for anderledes underholdning til fest. Det betyder, at stort set kun fantasien sætter grænser for, hvilke sammenhænge bandet kan optræde i. Typisk optræder Copenhagen Showband til fester ude og inde, men har for eksempel også spillet på diskoteker, på et pariserhjul og på stranden – faktisk helt ude i vandet.

  Surprise til din fest

  Hvis du vil overraske dine gæster og gøre din fest uforglemmelig, så kan showbandet få dine gæster helt frem i skoene og ud på dansegulvet. Vi kan ikke andet end at henvise til vores videoer!

  Surprise til middagen

  Overgangen fra tre retter mad til dansegulv kan være svær . Efter en lækker treretters middag synker gæsterne veltilfredse ned i stolen, men pludselig, ud af ingenting, kommer 25 musikere drønende ind og spiller for fuld power. Vi garanterer, at inden Copenhagen Showband har forladt lokalet, står alle gæster op. Hvis der skal skiftes lokale, kan showbandet skabe en glidende overgang, uden at festen går i stå. Undervejs går bandet – stadigt spillende – over til de nye lokaler og flytter musikken og alle deltagerne med ud på dansegulvet. Når DJ’en eller et andet partyband tager over, er festen allerede i højeste gear.

  I det fri

  Til udendørsarrangementer, så som havefester og festivaler, har showbandet gode udfoldelsesmuligheder. Bandet har for eksempel spillet på campingområdet på Roskilde Festival, til Aalborg Karneval, der er Nordeuropas største af slagsen, og på fodboldbaner og stadions som underholdning i pausen. 

  Streetparade

  Skal byfesten, konferencen eller festivalen lives op, så slip Copenhagen Showband løs med en streetparade. Bandet marcherer ikke stift derudaf i takt – de danser og optræder og improviserer efter hvad omgivelserne byder på.

  Det kunne være en trommesolo på lygtepæl, en spontan dans med en tilskuer eller en saxgruppe, der pludselig bare må spille næste nummer inde i en butik.

  Sportsevent

  Copenhagen Showband har efterhånden optrådt til mange store sportsevents. Giv publikum en ekstra oplevelse. Allerede når dagen starter, bliver publikum mødt i døren af et spillende Showband. I pausen går bandet på og lave et flot show på banen.

  Copenhagen Showband kan også bruges til at ”lede” publikum i den rigtige retning. Bandet går med musik hen til for eksempel merchandise-afdelingen og spiller et par numre, hvorefter bandet trækker op på tribunerne, mens publikum automatisk følger med og er klar til næste kamp. Til premieoverrækkelsen er bandet klar med en fanfare til at gøre det hele ekstra festligt.

  Blæserbacking

  Giv ekstranummeret til pop-, hiphop- eller soulkoncerten en ekstra vitaminindsprøjtning: Lad Copenhagen Showbands 25 blæsere kaste musikalsk og visuel glamour over showet, som r’n’b-sangeren Karen valgte at gøre det til en af sine Fredagsrock-koncerter i Tivoli. Hendes hit Ballerina kunne dermed for første gang opføres i en swing-version, hvilket hun altid havde drømt om, og Karens publikum fik en ekstra oplevelse at gå hjem på. Alt er muligt.

  Har du en sjov idé?

  Copenhagen Showband er altid frisk på en ny udfordring! Tidligere har bandet optrådt i store pariserhjul, sejlende, cyklende, i Parken og i bittesmå lokaler. Næsten alt kan lade sig gøre.

  Hvordan finder jeg den bedste underholdning til fest?

  Hvis du er på udkig efter den bedste underholdning til fest, er du selvfølgelig kommet til det rette sted. Copenhagen Showband står nemlig for festunderholdning, som du ikke kan finde andre steder i Danmark. Vi leverer et show med dans og musik i allerhøjeste klasse og fejer benene væk under ethvert publikum og efterlader dem med et minde om en oplevelse, de aldrig kommer til at glemme.

  Festunderholdning i verdensklasse

  Copenhagen Showband har spillet til adskillige fester, arrangementer og events i hele Danmark, men også i det meste af Europa. Derfor bliver vi også tit inviteret til internationale arrangementer i udlandet, fordi vi efterhånden har opbygget et pænt renommé for vores underholdning, musik underholdning til fest og show i højeste klasse.

  Hvordan finder jeg billig underholdning til fest

  Billig underholdning til fest kan sagtens lade sig gøre – der findes selvfølgelig festunderholdning til budgetter af alle størrelser. Vi har stået for festunderholdningen til fester af alle størrelser – også mindre intime fester for den nærmeste familie og venner – og derfor kan vi selvfølgelig også komme og underholde til din fest, også selvom det er en mindre en af slagsens. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne!

  Festunderholdning i hele landet

  Vi kan stå får underholdningen til din fest, uanset hvor i landet det drejer sig om. Vi har efterhånden spillet i alle Danmarks afkroge og kan derfor også sagtens underholde til din fest, også selvom det ligger langt fra København. Vi er nemlig meget fleksible og kan sagtens køre i bus hen til, hvor der er behov for det. Herunder kan du læse mere om de forskellige dele af landet, og hvordan det typisk foregår, når vi underholder der:

  Underholdning til fest Sjælland

  Underholdning til fest Fyn

  Underholdning til fest Jylland

  Underholdning til fest Nordjylland

  Hvor meget koster underholdning til fest?

  Underholdning til fest behøver ikke koste det store – der findes nemlig en masse god underholdning til fest for rimelige penge. Alt kommer selvfølgelig an på dit budget, hvad du ønsker (et kæmpe band eller blot en DJ), og hvor og hvornår din fest afholdes. Hvis du ønsker at booke Copenhagen Showband som underholdning til din fest, kan du kontakte os med det samme her på siden – og så skal vi nok vende tilbage med et godt tilbud.

  Hvordan finder man festunderholdning-idéer?

  Vi synes selvfølgelig, det er en rigtig god idé at hyre Copenhagen Showband som den perfekte festunderholdning til jeres fest. Det håber vi også, du synes – for ellers var du nok ikke landet på vores hjemmeside! Men hvis du har hyret bandet før eller eksempelvis vil kombinere os med en anden form for festunderholdning, så plejer nettet at være en rigtig god ressource for at finde på andre idéer.