Underholdning til fest

Copenhagen Showband er nok det mest fleksible band, du nogensinde har mødt og er derfor den perfekte underholdning til fest. Det betyder, at stort set kun fantasien sætter grænser for, hvilke sammenhænge bandet kan optræde i. Typisk optræder Copenhagen Showband til fester ude og inde, men har for eksempel også spillet på diskoteker, fra et pariserhjul og på stranden – faktisk helt ude i vandet.

Surprise til din fest

Hvis du vil overraske dine gæster og gøre din fest uforglemmelig, så kan showbandet få dine gæster helt frem i skoene og ud på dansegulvet. Vi kan ikke andet end at henvise til vores videoer!
Underholdning til fest
1.600 gæster til herrefrokost i Sønderborg bliver underholdt af Copenhagen Showband.

Surprise til middagen

Overgangen fra tre retter mad til dansegulv kan være svær . Efter en lækker treretters middag synker gæsterne veltilfredse ned i stolen, men pludselig, ud af ingenting, kommer 25 musikere drønende ind og spiller for fuld power. Vi garanterer, at inden Copenhagen Showband har forladt lokalet, står alle gæster op. Hvis der skal skiftes lokale, kan showbandet skabe en glidende overgang, uden at festen går i stå. Undervejs går bandet – stadigt spillende – over til de nye lokaler og flytter musikken og alle deltagerne med ud på dansegulvet. Når DJ’en eller et andet partyband tager over, er festen allerede i højeste gear. Børsen 1

I det fri

Til udendørsarrangementer, så som havefester og festivaler, har showbandet gode udfoldelsesmuligheder. Bandet har for eksempel spillet på campingområdet på Roskilde Festival, til Aalborg Karneval, der er Nordeuropas største af slagsen, og på fodboldbaner og stadions som underholdning i pausen.
Karneval i Aalborg
Underholdning ved Aalborg karneval
 

Streetparade

Skal byfesten, konferencen eller festivalen lives op, så slip Copenhagen Showband løs med en streetparade. Bandet marcherer ikke stift derudaf i takt – de danser og optræder og improviserer efter hvad omgivelserne byder på.
562081_299177710177336_1996270079_n
Parade i gaderne
Det kunne være en trommesolo på lygtepæl, en spontan dans med en tilskuer eller en saxgruppe, der pludselig bare må spille næste nummer inde i en butik.
Nancy hurtige facebook (24 of 27)
Et trafiksignal bliver inddraget i en trommesolo i Nancy, Frankrig.
 

Sportsevent

Copenhagen Showband har efterhånden optrådt til mange store sportsevents. Giv publikum en ekstra oplevelse. Allerede når dagen starter, bliver publikum mødt i døren af et spillende Showband. I pausen går bandet på og lave et flot show på banen. Copenhagen Showband kan også bruges til at ”lede” publikum i den rigtige retning. Bandet går med musik hen til for eksempel merchandise-afdelingen og spiller et par numre, hvorefter bandet trækker op på tribunerne, mens publikum automatisk følger med og er klar til næste kamp. Til premieoverrækkelsen er bandet klar med en fanfare til at gøre det hele ekstra festligt.
560028_299684690126638_376312648_n
Pauseunderholdning på Esbjerg stadion til superligakamp
 

Blæserbacking

Giv ekstranummeret til pop-, hiphop- eller soulkoncerten en ekstra vitaminindsprøjtning: Lad Copenhagen Showbands 25 blæsere kaste musikalsk og visuel glamour over showet, som r’n’b-sangeren Karen valgte at gøre det til en af sine Fredagsrock-koncerter i Tivoli. Hendes hit Ballarina kunne dermed for første gang opføres i en swing-version, hvilket hun altid havde drømt om, og Karens publikum fik en ekstra oplevelse at gå hjem på. Alt er muligt.  

Har du en sjov idé?

Copenhagen Showband er altid frisk på en ny udfordring! Tidligere har bandet optrådt i store pariserhjul, sejlende, cyklende, i Parken og i bittesmå lokaler. Næsten alt kan lade sig gøre.  
YMCA!
YMCA! Nikolaj rykkede op blandt publikum og spillede, da tusindvis af tyskere gik amok til et show med Copenhagen Showband i Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *