underholdning til fest nordjylland

Hvem er vi?

25 festglade, professionelle musikere, tilsat nogle af Danmarks bedste dansere og krydret med en ordentlig omgang power, orange kærlighed, musik og underholdning i verdensklasse. Det er opskriften på Copenhagen Showband. Når vi spiller op til fest, sætter vi gang i dansegulvet med den bedste dansemusik og underholdning, du kan købe for penge. I vores shows vil du opleve masser af overraskelser, imponerende tricks og gimmicks, og selvfølgelig musik, performance og underholdning fra øverste skuffe. Vi er 100% mobile og spiller uden forstærkning, hvorfor vi kan levere underholdning til fest hvor som i Danmark – også i Nordjylland!

I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille til forskellige typer af fester i Nordjylland. Hvad end, du har brug for en streetparade, en koncert til din byfest, et festligt indslag til middagen, danseglad underholdning til din konference eller noget helt andet, har vi med sandsynlighed allerede spillet til lignende arrangement i vores mere end 15-årige karriere. Hvis ikke, er vi ikke blege for at tage udfordringen op. Vi elsker at være kreative og tilpasse vores shows til lige netop dit arrangement! Uanset rammerne, består vores underholdning altid af musik på højt niveau, ledsaget af performance og show i form af dans, festlige indslag fra musikerne og overraskelser, vi ikke vil afsløre på forhånd. Vores brede repertoire, som dækker over alverdens genrer, tilpasses altid din fest og dit tema, så vores underholdning rammer plet hos lige netop dine gæster eller dit publikum.

Copenhagen Showband bookes også ofte som surprise, hvor vi kommer ind og blæser gæster og publikum omkuld, når de mindst venter det. Det er bl.a. dét, live musik kan – at vække glæde og fungere som underholdning, du slet ikke kan få fra andre former for musik, du kan spille til din fest eller dit arrangement i Nordjylland. Én ting, tør vi i hvert fald love: Vi leverer et festfyrværkeri af underholdning og musik, dine gæster vil tale om, selv længe efter din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Nordjylland skal også kunne mærke den orange feeling!

  Copenhagen Showband har spillet i Nordjylland flere gange – blandt andet til den legendariske karneval i Aalborg – og vi vil så gerne komme forbi og spille noget mere. Hvis du derfor står og mangler den perfekte form for underholdning til fest – og du befinder dig i Nordjylland – så bør du kontakte os med det samme her på siden! 

  Det mest fleksible band i hele Danmark

  Vi vil enormt gerne stå for underholdningen til netop din fest, og der er ingen begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre! Vi er det mest fleksible band i Danmark, og vi kan derfor tilpasse os enhver fest – uanset hvor mange specielle krav du har til os! Vi har nemlig ikke brug for nogen højttalere, og der er derfor ingen krav for, hvor vi kan spille. Vores blæsere, trommer og dansere skal nok stå for at levere et iøjnefaldende show til årets fest alligevel!

  Book underholdning til fest til Nordjylland i dag!

  Hvis du har hørt os før, så ved du, at du ikke finder noget bedre underholdning til din fest andre steder – men hvis du ikke har, så er det på tide, du finder ud af det! Kontakt os derfor med det samme, og så kan vi finde ud af, om vi kan komme forbi lige netop din fest. Vi glæder os i hvert fald til at komme og spille for jer!

  Hvis du ønsker at booke os til et event i en anden del af landet, kan du selvfølgelig også gøre det. Du kan læse mere om mulighederne her:

  Underholdning til fest Jylland

  Underholdning til fest Fyn

  Underholdning til fest Sjælland