underholdning til firmafest

Hvem er vi?

Copenhagen Showband er nok Danmarks mest festlige orkester. Vores 25 velspillende musikere akkompagneres af nogle af Danmarks bedste dansere, og tilsammen fyrer vi op under ethvert dansegulv, når vi blæser vores publikum bagover med orange kærlighed og musik på højeste niveau. Musik skal nemlig ikke blot høres, men opleves! Derfor krydrer vi hvert show med helt særlige performances og overraskende indslag, der både underholder og forbløffer.

Til enhver firmafest hører sig god musik. I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille til alle typer fester – herunder firmafester, julefrokoster, konferencer m.m. Der er intet som live musik, der kan sætte gang i en fest, og når vi spiller til din firmafest, vil der uden tvivl komme gang i dansegulvet. Uanset, hvor festen holdes, om det er inde eller ude, kan vi tilbyde en skræddersyet løsning af både musik og show, så det passer lige præcis til din fest, da Copenhagen Showband er 100% mobilt og spiller uden forstærkning.

Hvis du er på udkig efter et festligt og uforglemmeligt indslag til din firmafest, der imponerer såvel chefer som kolleger, er vi det helt rigtige valg! Copenhagen Showbands professionelle musikere er ikke kun trænede i at give koncerter, de er også helt eminente performere. Derfor bliver det med garanti en mindeværdig aften, når vi spiller op til dans og maler festen orange med de allerbedste hits, I kan svinge hofterne til og synge med på.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan finder jeg den rette underholdning til firmafest?

  Hvis du netop nu sidder og er i gang med at planlægge firmafesten – og ønsker den perfekte form for underholdning til firmafesten – så er det en god idé at lave din research ved at spørge familie og bekendte samt selv søge efter rigtig gode live bands på internettet. Hvis du er landet på vores side, så behøver du faktisk ikke bruge meget mere tid – for vi kan levere den absolut bedste underholdning til firmafest i Danmark! Vi står for underholdningen til adskillige firmafester hvert år og formår gang på gang at gøre netop den specifikke firmafest til noget særligt.

  Hvor meget koster underholdning til firmafest?

  Prisen på underholdning til firmafest kommer selvfølgelig an på, hvilken form for underholdning du ønsker, og hvor stort dit budget er. Hvis du ønsker underholdning til jeres firmafest, som for alvor sætter gang i festen, så er Copenhagen Showband den perfekte underholdning til jer. Også selvom vi er et 35 mand stort band med både musikere og dansere, så kan vi faktisk bookes til en ganske overkommelig pris – så kontakt os med det samme, hvis du ønsker at gøre jeres firmafest til noget uforglemmeligt.

  Hvordan er jeg sikker på, at Copenhagen Showband kan levere underholdning til firmafest?

  Hvis du gerne vil have bekræftet, at bandet tidligere har underholdt til firmafester med stor succes, så kan du se flere af vores af vores anmeldelser på Google her på siden. Vi underholder hvert år til firmafester for virksomheder af alle størrelser – fra små virksomheder med få medarbejdere til store koncerner – og vi får altid masser af roser med på vejen. Vi har blandt andet spillet i Zoo, for Codan og utallige gange i Bella Center, så vi har erfaring fra mange forskellige spillesteder. 

  Hvordan booker jeg jer som underholdning til firmafest?

  Hvis du ønsker at booke Copenhagen Showband som jeres underholdning til firmafesten, så er der masser af muligheder for at kontakte os her på siden. Det nemmeste er ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så vi har mest muligt information om arrangementet, men du kan også skrive direkte til vores mail eller ringe til os, hvis du foretrækker dette.