musik til fødselsdag

Hvem er vi?

Copenhagen Showband består af 35 professionelle musikere og dansere. Vi sætter en ære i at fyre op under fester med de bedste hits og danseglade klassikere i hele Danmark, og leverer altid mindeværdige shows med performance, gimmicks og indslag, du ikke kan forudsige, men aldrig vil glemme. Vores motto lyder, at musik ikke blot skal høres, men opleves, hvilket vi efterlever til punkt og prikke. Ikke ét show ligner det andet, vores repertoire og underholdning tilpasses altid den begivenhed, vi spiller til. Én ting er dog sikker: Du får svært ved at sidde stille, når vi spiller op og blæser festen omkuld med masser af power og orange kærlighed.

Hvad end det drejer sig om en rund fødselsdag eller blot en fødselsdag i rækken af mange, er der intet som ægte, levende musik til din fest. Copenhagen Showband leverer live musik på højeste niveau og har et kæmpe repertoire af dansevenlig musik, du helt sikkert kender og elsker. Vil du imponere og underholde dine gæster til den helt store guldmedalje, er vi et stensikkert vinderkort. Vores festglade og dygtige musikere leverer, i kombination med vores eminente dansere, et show uden lige, og sammen sætter de gang i dine gæsters hofter og får dansegulvet til at syde.

Vores velspillende orkester er også leveringsdygtige som et overraskelseselement til fødselaren, hvis du står og mangler den perfekte, ekstraordinære gave. På trods af navnet, Copenhagen Showband, dækker vi hele Danmark og pakker hellere end gerne bussen, og tager turen rundt på Sjælland, til Fyn, Jylland og øerne. Tilmed kan vi optræde for jer i stort set alle lokaler, ligesom vi også kan stille op udendørs til eksempelvis en havefest. Bandet er nemlig 100% mobilt og spiller helt uden forstærkning, hvilket gør os ekstremt fleksible.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan finder jeg den rette musik til fødselsdag?

  Langt de fleste, som har hørt os før, ønsker at hyre os til deres større fødselsdagsfester, for de ved nemlig, at vi gør den til noget helt særligt. De har ofte hørt og oplevet os til et andet arrangement og fest, og derfor – når de sidder og planlægger deres fest og tænker over, hvilket musik der bør være til deres fødselsdag – er vi de første, de tænker på. 

  Hvor meget koster musik til fødselsdag?

  Musik til fødselsdag koster ikke mere end anden musik til fester eller arrangementer. Selve prisen på enhver form for musik til din fødselsdag kommer an på dine ønsker, hvor lang tid bandet skal spille, og hvor stort et band du ønsker. Hvis du ønsker at hyre Copenhagen Showband som dit musik til fødselsdag, så kan du kontakte os med det samme her på siden og høre, hvad det ville koste at få os ud at spille musik til netop din fødselsdag.

  Hvordan finder jeg anmeldelser fra tidligere kunder?

  Copenhagen Showband har eksisteret siden 2005 og har fået rigtig mange anerkendelser, anmeldelser og anbefalinger gennem tiden fra publikum, arrangører og folk, som på anden vis har oplevet den orange tornado. I 2021 begyndte vi at indsamle anmeldelser på Google, og dem kan du finde her på siden eller ved at finde os på Google.

  Hvor har I tidligere spillet musik til fødselsdag?

  Vi har spillet til adskillige fødselsdagsfester gennem tiden – både til runde fødselsdage såsom 30-årsfester, 50-års eller 60-års, men faktisk også til 75-årsfødselsdagsfest! Vi garanterer, vi altid leverer et overdådigt festfyrværkeri af et show, og derfor bliver folk ved med at hyre os, når de fylder rundt og skal holde en stor fødselsdagsfest. Vi fungerer også tit som et surprise-indslag for fødselaren, som ikke har nogen anelse om, at vi kommer og gør deres fest til noget helt særligt. De bliver altid enormt overraskede og nævner tit, at det var klart den bedste gave, de fik – for sådan en oplevelse kan man ikke købe for penge!

  Hvordan kontakter jeg jer som musik til fødselsdag?

  Vi har designet vores hjemmeside således, at det er så nemt som muligt at kontakte os. Derfor kan du benytte vores kontaktformular på alle sider på hjemmesiden, hvor du blot skal udfylde den nødvendige information, og så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hvis du i stedet ønsker at ringe til os i stedet, kan du også finde vores telefonnummer her på siden.