live musik til julefrokost

Hvem er vi?

I Copenhagen Showband finder du 25 af Danmarks mest festlige blæsere og slagtøjsspillere samt nogle af landets dygtigste dansere. Vores velspillende orkester leverer musik, underholdning og performance af allerhøjeste kaliber og bader publikum i orange kærlighed, når vi spiller op til fest. Der findes ikke det dansegulv, vi ikke kan sætte gang i eller de gæster, vi ikke kan få op i gear. Vi har et motto, der lyder, at musik ikke blot skal høres, men opleves, og derfor er alle vores shows bygget op med masser af overraskelser, imponerende performances og uventede indslag, som du aldrig har set det før!

Til en julefrokost må der endelig ikke mangle musik. Live musik er populært til mange forskellige typer fester, herunder julefrokoster, og ikke uden grund! Der er intet, som et band, der underholder og interagerer med sit publikum samtidigt med, at de holder dansegulvet brandvarmt. I Copenhagen Showband er vi eksperter i lige netop dette, og har med stor succes spillet til adskillige julefrokoster i mange forskellige omgivelser. Vores band spiller uden forstærkning og er derfor aldeles mobile, hvorfor vi kan levere en uforglemmelig performance med ekstraordinær musik og dans, uanset, hvordan dit festlokale ser ud.

Skal din julefrokost drysses med en gedigen omgang dansevenlig festmusik, hvor de færreste kan sidde stille, finder du altså næppe noget mere underholdende end Copenhagen Showband! Dans, musik, underholdning og performance forenes i en unik og mindeværdig optræden, der altid munder ud i ønsker om ekstranumre. Derfor er det heller ikke så usædvanligt, at vi bookes igen og igen af de samme arrangører og sammen skaber en festlig tradition for årets julefrokost.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Kan live musik til julefrokost lade sig gøre?

  Copenhagen Showband kan spille til enhver form for arrangement – om det er en fest, konference, fødselsdag eller årets julefrokost – så lover vi at spille op til den helt store fest. Vi har gennem årene spillet live musik til adskillige julefrokoster, og vi kan derfor selvfølgelig også spille til jeres julefrokost – uanset hvor stort eller småt jeres arrangement er. 

  Hvor meget koster live musik til julefrokost?

  Hvis du ønsker live musik til julefrokost – hvilket for alvor ville tage jeres fest op på et helt andet niveau – så kommer kvaliteten af den live musik selvfølgelig an på dit budget. Nu er du dog havnet på Copenhagen Showbands hjemmeside, og her hænger kvalitet og pris slet ikke sammen – for vi er langt billigere, end vi burde være. Vi får tit at vide, at vi burde tage mere for at spille live musik til julefrokost og andre arrangementer, men vi har valgt at holde prisniveauet i et overkommeligt leje, så vi kan komme ud at spille til så mange forskellige arrangementer som muligt. Hvis du ønsker, at vi spiller til jeres julefrokost, bør du derfor ikke tøve med at kontakte os med det samme.

  Har I spillet live musik til julefrokost før?

  Copenhagen Showband har eksisteret i mange år, og vi har derfor enormt meget erfaring med at spille til julefrokoster. Vi har nemlig både spillet til julefrokoster for store virksomheder med flere hundrede ansatte og for mindre virksomheder og til private julefrokoster, så der er absolut ingen julefrokoster, som vi ikke kan stå for musikken til. Du kan også læse vores anmeldelser her på siden, hvis du skulle være i tvivl, for vi samler kun på glade publikummer og arrangører, som har hyret os til at spille live musik til deres julefrokost. 

  Hvordan booker man jer til at spille musik til vores julefrokost?

  Hvis du gerne vil have Copenhagen Showband ud at spille til jeres julefrokost, så kan du kontakte os på flere forskellige måder. Det nemmeste er at kontakte os via kontaktformularen her på siden, så vi på den måde har mest mulig information om dig og dit arrangement. Hvis du dog foretrækker telefonen eller en mail, så kan du også finde begge her på siden – vi ønsker nemlig at gøre det så nemt som muligt at kontakte os, så vi kan komme ud at spille live musik til netop jeres julefrokost!

  Hvad består bandet af?

  Copenhagen Showband består af 35 musikere og dansere, som sammen står for at spille umådelig live musik til julefrokost og samtidig levere det mest festlige show, du nogensinde har set.