Live musik til konfirmation

Hvem er vi?

Copenhagen Showbands 25 mand store orkester, består af professionelle musikere på blæsere og slagtøj. Hertil kommer vores exceptionelle dansere, der er blandt landets bedste. Vi kendes nemt på vores orange skjorter, men det er vores fænomenale shows og musik på allerhøjeste niveau, de fleste husker os for. Vi kan med stolthed sige, at vi har en fejlfri historik: Der findes simpelthen ikke den type fest, vi ikke har optrådt til, eller det dansegulv, vi ikke har fyret op under. Vi er derfor det oplagte valg af underholdning og musik til konfirmation!

I Copenhagen Showband spiller vi året rundt til alle mulige typer af fester og arrangementer, herunder også til konfirmationer. Vi har et bredt repertoire, der dækker over mange forskellige genrer, og kan dermed tilpasse underholdningen, så vi helt sikkert rammer gæster i alle aldre. Lige fra kendte og elskede Disney-numre, over moderne pop og altid elskede evergreens – vores dygtige musikere kan spille lidt af hvert! Det er dog ikke blot musikken, vi former efter lige præcis din konfirmationsfest. Da bandet er 100% mobilt og spiller uden forstærkning, kan vi tilpasse vores shows til ethvert lokale eller åben plads. Vi spiller både indendørs og udendørs, på græs, grus, scene eller asfalt!

Det er også populært at booke Copenhagen Showband som overraskelse til konfirmanden. Vores fænomenale orkester har i sine mere end 15 år spillet til lidt af hvert og har altid sjove ting i ærmet, der med garanti vækker glæde hos såvel hovedpersonen som gæsterne. Live musik til konfirmationsfesten kan bare noget helt andet, end musik fra en DJ eller en playliste, og stemningen er ikke til at tage fejl af, når vi sætter gang i dansegulvet, så selv farmor svinger hofterne!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan finder jeg den bedste musik til konfirmation?

  Hvis du ønsker den allerbedste musik til konfirmation, så kan det selvfølgelig være svært at finde frem til det helt perfekte, som passer til din og dine gæsters smag. Du kan dog med fordel spørge dine venner og bekendte, om de kan anbefale nogle bands – og ellers er internettet selvfølgelig en rigtig god ressource.

  Hvis du netop er faldet over Copenhagen Showband og ikke har oplevet os før, kan du med fordel se nogle af vores videoer eller læse nogle af de mange anmeldelser, vi har fået fra tilfredse kunder. Vi spiller nemlig til rigtig mange arrangementer hvert år – heriblandt musik til konfirmationsfester – og vi har derfor rigeligt med erfaring i at gøre enhver fest til en uforglemmelig en af slagsens. 

  Så hvis du gerne vil overraskes med fantastisk musik og et lækkert show med dygtige dansere, så kontakt os i dag her på siden og hør om mulighederne!

  Hvor meget koster musik til en konfirmationsfest?

  Hvis du ønsker musik til din konfirmationsfest, så er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har i budgettet til netop dette. 

  Musik til konfirmation i hele landet

  Copenhagen Showband spiller musik til konfirmation i hele landet, og derfor kan vi også komme og spille til din konfirmationsfest – ligegyldigt hvor du befinder dig i landet. Du kan læse mere om, hvor vi spiller i landet herunder:

  Er live musik til konfirmation dyrere end en DJ?

  Hvis du ønsker en stor konfirmationsfest med live musik, så koster det selvfølgelig nogle penge at hyre et live band. Til de helt store fester, hvor der er et større budget til musik, som så også skal holde hele natten, så spiller vi rigtig ofte ved starten af festen og sætter gang i dansegulvet – og så tager en DJ over bagefter og fortsætter festen.

  Har I tidligere spillet musik til en konfirmation?

  Vi spiller hvert år til flere konfirmationsfester, og vi har derfor masser af erfaring i at gøre din konfirmationsfest til noget helt særligt og noget, som du vil se tilbage på med glæde. VI fungerer også tit som et surprise-indslag for konfirmanden, hvor forældrene har hyret os uden at fortælle det til konfirmanden – eller gæsterne til konfirmationsfesten – og det fungerer rigtigt godt, da vi kommer spillende ind til festen med over 30 musikere og dansere til stor overraskelse for alle til festen. 

  Hvilken slags musik til konfirmation spiller I?

  Bandet har et bredt repertoire, men alle numrene heri har det til fælles, at de alle kan sætte gang i en fest og skabe et uforglemmeligt show. Vi spiller nemlig alt fra funk, jazz og latin til pop, swing og andre populære numre af blandt andre Michael Jackson og Glenn Miller.