musik til konfirmation Jylland

Hvem er vi?

Copenhagen Showbands 25 mand store orkester, består af professionelle musikere på blæsere og slagtøj. Hertil kommer vores exceptionelle dansere, der er blandt landets bedste. Vi kendes nemt på vores orange skjorter, men det er vores fænomenale shows og musik på allerhøjeste niveau, de fleste husker os for. Vi kan med stolthed sige, at vi har en fejlfri historik: Der findes simpelthen ikke den type fest, vi ikke har optrådt til, eller det dansegulv, vi ikke har fyret op under. Vi er derfor det oplagte valg af underholdning og musik til konfirmation i Jylland!

I Copenhagen Showband spiller vi året rundt til alle mulige typer af fester og arrangementer, herunder også til konfirmationer i Jylland. Vi har et bredt repertoire, der dækker over mange forskellige genrer, og kan dermed tilpasse underholdningen, så vi helt sikkert rammer gæster i alle aldre. Lige fra kendte og elskede Disney-numre, over moderne pop og altid elskede evergreens – vores dygtige musikere kan spille lidt af hvert! Det er dog ikke blot musikken, vi former efter lige præcis din konfirmationsfest. Da bandet er 100% mobilt og spiller uden forstærkning, kan vi tilpasse vores shows til ethvert lokale eller åben plads. Vi spiller både indendørs og udendørs, på græs, grus, scene eller asfalt i såvel Nordjylland som Midtjylland og Sønderjylland!

Det er også populært at booke Copenhagen Showband som overraskelse til konfirmanden. Vores fænomenale orkester har i sine mere end 15 år spillet til lidt af hvert over hele Danmark – også i Jylland – og har altid sjove ting i ærmet, der med garanti vækker glæde hos såvel hovedpersonen som gæsterne. Live musik til konfirmationsfesten kan bare noget helt andet, end musik fra en DJ eller en playliste, og stemningen er ikke til at tage fejl af, når vi sætter gang i dansegulvet, så selv farmor svinger hofterne!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Musik til konfirmation i Jylland!

  Konfirmation er den største fest i en teenagers liv, og derfor skal det selvfølgelig fejres med manér! Derfor fejrer rigtig mange konfirmander deres konfirmation med en stor konfirmationsfest med live musik til konfirmation, og hvor de inviterer hele deres familie og alle deres venner, så de kan blive fejret ordentligt. Det er dog ikke en rigtig konfirmationsfest, hvis der ikke er noget ordentlig musik, og derfor bliver vi tit hyret til at spille musik til en konfirmationsfest – enten som ønske fra konfirmanden selv eller som en overraskelse fra en forælder eller en gæst, som gerne ville give konfirmanden en helt særlig gave.

  Copenhagen Showband spiller festlig musik til konfirmation

  Lige meget hvornår på aftenen eller eftermiddagen vi kommer og spiller, så skal vi nok sørge for at sætte gang i festen. Vi har spillet til et hav af konfirmationer, så vi har masser af erfaring med at fejre konfirmanden, men også få publikum og alle deltagere til konfirmationsfesten ud på dansegulvet.

  Kan man få bandet til Jylland?

  Selvom Copenhagen Showband hører til i København, så har vi spillet til alverdens arrangementer i hele landet gennem tiden – og derfor kan vi selvfølgelig også spille musik til konfirmation i Jylland! Vi kører nemlig i bus hen til spillestedet, så på den måde er vi ret fleksible. Hvis du dog ønsker at hyre os til en konfirmation på Sjælland, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.