musik til konfirmation Sjælland

Hvem er vi?

Copenhagen Showbands 25 mand store orkester, består af professionelle musikere på blæsere og slagtøj. Hertil kommer vores exceptionelle dansere, der er blandt landets bedste. Vi kendes nemt på vores orange skjorter, men det er vores fænomenale shows og musik på allerhøjeste niveau, de fleste husker os for. Vi kan med stolthed sige, at vi har en fejlfri historik: Der findes simpelthen ikke den type fest, vi ikke har optrådt til, eller det dansegulv, vi ikke har fyret op under. Vi er derfor det oplagte valg af underholdning og musik til konfirmation på Sjælland!

I Copenhagen Showband spiller vi året rundt til alle mulige typer af fester og arrangementer, herunder også til konfirmationer på Sjælland. Vi har et bredt repertoire, der dækker over mange forskellige genrer, og kan dermed tilpasse underholdningen, så vi helt sikkert rammer gæster i alle aldre. Lige fra kendte og elskede Disney-numre, over moderne pop og altid elskede evergreens – vores dygtige musikere kan spille lidt af hvert! Det er dog ikke blot musikken, vi former efter lige præcis din konfirmationsfest. Da bandet er 100% mobilt og spiller uden forstærkning, kan vi tilpasse vores shows til ethvert lokale eller åben plads. Vi spiller både indendørs og udendørs, på græs, grus, scene eller asfalt over hele Sjælland!

Det er også populært at booke Copenhagen Showband som overraskelse til konfirmanden. Vores fænomenale orkester har i sine mere end 15 år spillet til lidt af hvert over hele Danmark – også på Sjælland – og har altid sjove ting i ærmet, der med garanti vækker glæde hos såvel hovedpersonen som gæsterne. Live musik til konfirmationsfesten kan bare noget helt andet, end musik fra en DJ eller en playliste, og stemningen er ikke til at tage fejl af, når vi sætter gang i dansegulvet, så selv farmor svinger hofterne!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan finder jeg den rette musik til konfirmation på Sjælland?

  Hvis du er i tvivl om, hvilken slags musik du ønsker til din konfirmation, kan du finde den rette musik til konfirmation på Sjælland ved at læse anbefalinger af anmeldelser på nettet eller ved at høre dine venner og bekendte, om de kan anbefale et band. Her på siden kan du læse alle vores flotte anmeldelser fra vores tilfredse kunder og glade publikummer – og så kan du derefter beslutte, om vi er noget for dig.

  Hvilken slags musik til konfirmation spiller I?

  Bandets repertoire er meget bredt og består af alt fra swing og latin til pop og gamle klassikere, alle kender. Fælles for alle numre er, at de er enormt festlige og kan sætte enhver fest i gang – ligegyldigt hvilken alder publikummet består af. Vi har nemlig spillet for ethvert publikum gennem tiden, så vi er enormt gode til at tilpasse os og dermed gøre enhver fest uforglemmelig for arrangøren og deres gæster.

  Kan man få bandet til at spille musik til konfirmation på Sjælland?

  Copenhagen Showband kommer årligt rundt i hele landet og spiller til mange forskellige arrangementer, og derfor kan vi selvfølgelig også stå for formidabel musik til konfirmation på Sjælland. Hvis du dog ønsker at hyre os til en konfirmation et andet sted i landet, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Du kan læse mere om mulighederne her:

  Hvor meget koster musik til konfirmation på Sjælland?

  Musik til konfirmation behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, men når det er sagt, er live musik til konfirmation selvfølgelig lidt dyrere end en DJ, eksempelvis. Hvis du ønsker Copenhagen Showband til at stå for din musik til konfirmation på Sjælland, så kan du kontakte os med det samme her på siden og høre mere om mulighederne og en eventuel pris.