live musik til fest

Hvem er vi?

Copenhagen Showband er Danmarks mest festlige band og består af 25 blæsere og slagtøj, der spiller de bedste hits. Med til at fyre op under dansegulvet er desuden vores hold af eminente dansere. Hele konceptet i Copenhagen Showband er, at musik ikke blot skal høres, men opleves. Når du booker os til din fest, krydrer vi derfor vores musik med masser af underholdning og overraskelser. Hvert show er en performance i særklasse!

Copenhagen Showband er 100% mobilt og spiller uden forstærkning, hvilket betyder, vi kan underholde hvor som helst, såvel indendørs som udendørs. Udover musik til fest leverer vi også shows til konferencer, firmaevents, byfester – you name. Vi er ekstremt fleksible og er altid med på selv de skøreste idéer.

Vi er stolte af at have titlen som Nordeuropas største streetorkester. Siden vores grundlæggelse i 2005 har vi spillet gader og stræder tynde over hele Danmark og det meste af Europa. Hvor end, vi kommer, vækker vores festglade og underholdende band glæde, og de mange sjove indslag og overraskende performances, giver smil på læben mens musikken sætter gang i dansegulvet.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Musik til fest

  I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille musik til fest til utallige former for arrangementer rundt om i landet. Vi spiller både til firmafester, julefrokoster, privatfester, gymnasiefester og meget mere, og vi tilpasser altid vores musik og underholdning til lige netop din fest.

  Festmusik til hele Danmark

  Selvom vi hedder Copenhagen Showband, og har hjemme i skønne Valby, spiller vi faktisk tit til fester på tværs af Danmark. Vi kan sagtens pakke bussen og køre rundt i alle afkroge af kongeriget, og gøre din fest til noget helt særligt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have et tilbud!

  Du kan læse mere om de forskellige muligheder for festmusik rundt om i landet her:

  Musik til fest Sjælland
  Musik til fest Fyn
  Musik til fest Jylland
  Musik til fest Sønderjylland
  Musik til fest Nordjylland

  Live musik til fest

  I dag hyrer mange danskere DJs til deres fester, men der er bare ikke noget, som rigtig live musik til en fest, hvis du spørger os! Live musik sætter gang i festen på en helt anden måde, da bandet kan skabe en interagerende oplevelse med publikum og for alvor fyre op under dansegulvet, som musik gennem en højttaler bare ikke kan gøre på samme måde. Skal din fest være uforglemmelig, bør du booke et helt særligt band – Copenhagen Showband står altid til rådighed.

  Det perfekte indslag til fest

  I Copenhagen Showband har vi leveret musik til adskillige fester gennem årene, og vi står altid højt på ønskelisten hos eventbookere og festplanlæggere, når festen skal være noget helt særligt. Vi fungerer ofte som et overraskende indslag, og vores entré vælter altid publikum omkuld, når de mødes af et brag af en orange fest med musik på højt niveau og helt forrygende shows krydret med dans og underholdende performances fra bandets musikere.

  Billig musik til fest

  Copenhagen Showband stiller over 30 musikere og dansere til din fest og lover at sætte gang i dansegulvet med et brag! Selvom vi er mange, og kvaliteten er i top, så er det faktisk en ganske overkommelig pris, vi tager for at spille til din fest. Det er altså muligt at få billig musik, som stadig gør din fest til noget helt udover det sædvanlige.

  Levende musik til fest

  Langt de fleste foretrækker levende musik til deres fest, hvis den virkelig skal være noget særligt – og derfor bliver vi kontaktet fra nær og fjern adskillige gange om året, fordi folk hungrer efter noget levende musik til deres fest, og her er Copenhagen Showband bare en klasse for sig. Uanset hvordan din fest ser ud, så kan bandet tilpasse sig og gøre den til et festfyrværkeri af musik og show, som ingen andre bands i Danmark kan gøre det.

  Musik til privatfest

  Som beskrevet tidligere, har vi spillet til utallige privatfester gennem tiden. Her kan bl.a. nævnes runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer, og derfor kan vi selvfølgelig også spille til din fest! Vores band er yderst fleksibelt, så uanset hvor og hvordan din fest holdes, kan du være sikker på, at Copenhagen Showband nok skal kunne tilpasse sig dit festlokale og skabe den fedeste stemning på dansegulvet og blandt dine gæster!

  Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.