Musik til fest Nordjylland

Hvem er vi?

Copenhagen Showband består af 25 blæsere og trommer, der spiller de bedste dansehits. Konceptet er, at musikken ikke bare skal høres – den skal opleves. Derfor bliver musikken krydret med show, masser af overraskelser og dansere, der sammen med bandet leverer en suveræn performance - også i Nordjylland!

Copenhagen Showband er det eneste af sin slags i Nordeuropa og vi spiller op til fest i hele Danmark – også i Nordjylland! Hvad end, du skal holde fødselsdag, jubilæum, konference, julefrokost eller noget helt andet, kan vi levere musik og show i særklasse. Tilmed kan vi spille hvor som helst – såvel inde, som ude – da vi er 100% mobile og spiller uden forstærkning.

Hvor end, vi spiller på tværs af Danmark og på vores årlige sommertour i Europa, spreder vi god stemning, orange kærlighed og musik af højeste kaliber. Vi spiller til alle slags fester og underholder mange forskellige typer af publikum. Når du booker os til din fest i Nordjylland, er du garanteret et show, du og dine gæster sent vil glemme.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

    Musik til fest – som ingen andre bands i Danmark

    Musik til fest er altid et must, hvis festen skal være noget særligt, og vi gør med garanti din fest i Nordjylland mindeværdig for alle dine gæster. Copenhagen Showband er nemlig Nordeuropas største streetorkester og vi har enormt meget erfaring med at spille til alverdens fester – uanset anledning. Vi spiller et hav af danseglade klassikere på tværs af genrer og sætter altid gang i dansegulvet.

    Kontakt os her på siden med det samme eller ring og få et godt tilbud!

    Vi kan spille hvor som helst

    Copenhagen Showband har turneret Europa tyndt og har spillet til alle tænkelige lejligheder – og i alle omgivelser. Vi har spillet på pladser, torve, strande, store scener, på små caféer og til kæmpe konferencer – you name it! Vi er enormt fleksible og tilpasser os altid dine lokaler og din fest. Tag endelig fat i os og lad os se på mulighederne sammen.