Musik til fest sjælland

Hvem er vi?

Copenhagen Showband spiller op til fest i hele Danmark - også på tværs af Sjælland! Vi er et stort orkester med 25 professionelle blæsere og slagtøj samt dansere, der kendetegnes på vores orange farver og performance på højeste niveau. Vores motto er, at musik ikke kun skal høres, men opleves!

Copenhagen Showband spiller musik til fest uden forstærkning og kan derfor spille på tværs af Danmark, hvorfor vi også dækker hele Sjælland. Om du har inviteret til konference, firmafest, julefrokost, bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller noget helt andet – vi pakker gerne både band og dansere sammen for at give et brag af en koncert og masser af orange kærlighed til lige netop din fest på Sjælland.

Du vil uden tvivl give dig selv og dine gæster en mindeværdig aften, når vi kommer og spiller musik i særklasse til din fest på Sjælland. Vi tilpasser altid vores optræden og vores repertoire til lige netop din fest, men én ting er sikker: du får altid festmusik på højt niveau og underholdning, du aldrig glemmer!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Farverig musik til fest på Sjælland

  Sidder du og planlægger årets fest, men mangler noget enestående musik til fest, der fejer benene væk under dine gæster? Så er du kommet til det rette sted! Copenhagen Showband spiller festlig musik, som ingen andre gør det, og vi leverer samtidigt et underholdende show af allerhøjeste kvalitet. Udover vores mere end 25 dygtige musikere har vi nemlig også nogle af Danmarks bedste dansere med i Copenhagen Showband, der tager bandets performance til et niveau i særklasse.

  Copenhagen Showband er 100% mobilt og kan derfor rykke ud med musik til fest i hele Danmark – også på tværs af Sjælland. Bandet gør enhver fest til en uforglemmelig aften og vi har stor erfaring med at spille koncerter til alle typer arrangementer.

  Hvilke fester spiller vi musik til?

  Copenhagen Showband kan optræde til alle typer af fester – og dermed også til din! Bandet spiller helt akustisk, hvilket betyder, at vi ikke behøver forstærkning af nogen art, og derfor kan spille i ethvert lokale – eller sågar udenfor, hvilket vi gør flere gange årligt. Kort sagt, er det ligegyldigt, hvilken type fest, du holder, om du har en scene, et dansegulv eller en græsplæne. Blot du har en flade, vi kan stille bandet op på, kan vi levere musik og performance, du sent vil glemme.

  Kontakt os her på siden, hvis du vil høre mere om mulighederne for musik til din fest på Sjælland – eller andre regioner af Danmark: