Musik til fest Fyn

Hvem er vi?

Copenhagen Showband et stort orkester med 25 professionelle blæsere og slagtøj samt dansere, hvis motto er, at musik ikke blot skal høres, men opleves! Vi er kendetegnet ved vores orange farver og performance på højeste niveau, der sætter gang i fester og dansegulve på tværs af hele Danmark - også på Fyn!

Copenhagen Showband er 100% mobilt og vi tager hellere end gerne turen til fine Fyn, for at spille til lige netop din fest! Om det så er bryllup, konfirmation, firmafest, julefrokost, konference eller noget helt andet – vi pakker gerne hele vores store orkester inklusive dansere sammen for at give et festfyrværkeri af en koncert på Fyn.

Når vi spiller til din fest på Fyn, vil du opleve et brag af orange kærlighed. Uanset setuppet, tilpasser vi koncerten til din fest, så du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse med underholdning og musik i særklasse.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Musik i særklasse til din fest på Fyn

  Som så mange andre, elsker fynboer naturligvis at invitere til fester af enhver slags, og hertil hører selvfølgelig musik til fest, der kan fyre op under stemningen og sætte gang i dansegulvet. Hvis du også er én af de mange fynboer, som er på udkig efter live musik til din fest på Fyn og et band, der spiller musik på højt niveau og kan gøre dagen mindeværdig, er du kommet til det rette sted.

  Copenhagen Showband spiller uden forstærkning og kan derfor rykke ud til fester i hele Danmark – også på Fyn. Vi har stor erfaring med at spille til alle mulige forskellige slags fester og gør hver koncert til en uforglemmelig oplevelse.

  Hvilken slags musik spiller I?

  Vi kan spille alt fra swing og jazz til pop, latin og andet dansemusik til din fest på Fyn. Vi sørger altid for at tilpasse vores repertoire og performance, så musik og underholdning passer til lige netop din fest og dine gæster. Én ting er sikker – det bliver en mindeværdig oplevelse for alle involverede og med garanti noget, dine gæster aldrig har set før.

  Tøv ikke med at kontakte os og få et tilbud på musik til din fest allerede i dag!