Musik til fest jylland

Hvem er vi?

Copenhagen Showband består af 25 blæsere og trommer samt dansere. Vi spiller musik til fester og arrangementer over hele Danmark - også på tværs af Jylland! Ud fra vores motto, at musik ikke blot skal høres, men opleves, kan du næsten regne ud, at vi udover musik også leverer show, performance og underholdning i særklasse.

Copenhagen Showband spiller til alle former for fester og arrangementer. Intet er for stort, for småt eller for anderledes til os. Om det er indendørs eller udendørs, på græs, asfalt eller grus, vi kan spille musik til din fest næsten hvor som helst. Hvad end du holder fødselsdag, jubilæum, bryllup, konference eller konfirmation – ja endda byfester, butiksåbninger eller sportstuneringer – vi er 100% mobile og sætter med garanti gang i festen alle steder.

Skal du holde fest i Jylland og savner du musik og performance fra øverste skuffe? Copenhagen Showband består af professionelle musikere og dansere, og vi elsker at underholde! Hver optræden er unikt og vi tilpasser altid både repertoire og show til lige netop din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

    Den bedste musik til fest i Jylland

    Har du planlagt drømmefesten i Jylland, men mangler den perfekte musik til fest? Så er du kommet til det rette sted. Vi tør godt love, at Copenhagen Showband er det mest festlige, farverige og glade band i hele Nordeuropa! Bandet kan spille op til fest, hvor end, du har brug for det – også selvom vi har hjemme i København. Vi pakker nemlig gerne bussen og kører land og rige rundt for at spille til alverdens fester, konferencer, fødselsdage, bryllupper, events, valgfester, byfester, festivaler, konfirmationer og jubilæer. Noget vi har gjort siden 2005, hvorfor vi også er ét af Danmarks mest erfarne bands, når det kommer til live musik til fest. Vi spiller derfor rundt i hele landet hvert år:

    Book os i dag og hør om mulighederne

    Er du interesseret i, at vi kommer og spiller musik til lige netop din fest, kan du kontakte os via kontaktformularen her på siden og høre om mulighederne. Vi spiller tit musik i Jylland og er ekstremt fleksible.

    Skriv eller ring for at høre om mulighederne og få et godt tilbud!