Musik til fest Sønderjylland

Hvem er vi?

Copenhagen Showbands motto er, at musik ikke blot skal høres - det skal opleves! Vi spiller musik til fester af enhver art i hele Danmark og dermed også i Sønderjylland. Bandets 25 blæsere og slagtøjsspillere supporteres af nogle af Danmarks dygtigste dansere og tilsammen leverer vi et show, du og dine gæster sent vil glemme!

Copenhagen Showband spiller akustisk og uden nogen form for forstærkning. Dette betyder, vi er absolut mobile og kan spille hvor som helst – også hos dig i Sønderjylland. Vi spiller underholdningsmusik til alle mulige forskellige typer fester, herunder fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, konferencer og meget mere.

Når du booker os til at spille til din fest i Sønderjylland, garanterer vi for, du vil blive blæst bagover af orange kærlighed. Vores topprofessionelle band samt dansere leverer musik og performance i absolut højklasse. Vi kan underholde alle former for forsamlinger og spiller gerne både ude og inde, så det passer til lige netop din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Musik til fest – også i Sønderjylland

  Mangler du den perfekte musik til fest – så er svaret Copenhagen Showband! Vi er Nordeuropas største streetorkester, og vores mere end 30 musikere og dansere vil med garanti sætte gang i dit dansegulv og fyre op under dine gæster. Vi har spillet til hundredvis af arrangementer siden vi blev grundlagt i 2005, og vi leverer også gerne musik til din fest – også selvom det er i Sønderjylland! Vi læsser blot bussen med blæsere, slagtøj, dansere og masser af orange kærlighed, og tager turen over broerne med et smil.

  Vi har tidligere spillet til Sønderborg Ringridning flere gange med stor succes, så vi holder enormt meget af Sønderjylland og vil gerne komme forbi og spille til fester så ofte, vi kan. Hvis du dog ønsker Copenhagen Showband til at stå for musikken til en fest et andet sted i landet, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre:

  Danmarks mest fleksible band

  Synes du, vi lyder spændende, og vil du have et tilbud på musik til din fest, er det ganske simpelt. Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til os, for at høre om mulighederne. Vi har spillet til ethvert tænkeligt arrangement gennem tiden, så ingen forespørgsel er for stor, for lille, for mærkelig eller for avanceret.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud!