Booking

Kontakt os

Booking manager Mia Lundberg Christiansen, her i aktion og dresset op med orange detaljer under en af Copenhagen Showbands ture til udlandet.

 

Du kan nemt booke showbandet ved at ringe til bandets booking manager Mia Lundberg Christiansen på telefon 36 98 76 45 eller ved at  skrive booking@copenhagenshowband.dk

Det praktiske

Det er nemt at arrangere en optræden med Copenhagen Showband, for en optræden med Copenhagen Showband kræver praktisk taget ikke noget arbejde fra arrangøren.

Copenhagen Showband spiller akustisk – det vil sige helt unplugged, uden opstilling af mikrofoner, højtaleranlæg, lydprøve og alt det andet besvær, der normalt er forbundet med live-musik.

Dette gør også bandet 100 procent mobilt, og det giver mange muligheder for bandets optræden. Vi kan spille som et surpriseindslag til en middag eller på utraditionelle steder, hvor man ikke normalt forventer et band. Vi har spillet midt ude i ingenting, på ladet af en lastbil, på fodboldbaner, gået spillende op og ned ad gågader og meget andet.

Til deciderede koncerter på store scener bruger bandet en let forstærkning, men normalt er eneste krav en smule plads til at lægge instrumentkasserne, mens showet fyres af.

13717456_1070874599674306_1131244964001169505_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *