live musik til bryllup

Musik til bryllup

Hvem er vi?

Copenhagen Showband, Danmarks mest festlige band, består af 25 blæsere og slagtøj, der spiller de bedste hits. Vi har desuden vores hold af eminente dansere med til at fyre op under dansegulvet og vi kan garantere, at dit bryllup bliver badet i orange kærlighed og musik tilpasset lige præcis din fest. Konceptet i Copenhagen Showband er, at musik ikke blot skal høres, men opleves. Hvert show er en performance i særklasse!

Live musik til bryllup er altid et populært indslag hos såvel gæster som brudepar. I Copenhagen Showband har vi spillet til mange forskellige typer af bryllupper, og vi tilpasser altid både repertoire og performance, så det passer til lige netop jeres bryllupsfest. Vi kan spille både indendørs og udendørs – hvad end I har en scene, en græsplæne, et dansegulv eller noget helt fjerde, er vi ekstremt fleksible, da vi spiller helt uden forstærkning. 

Musik til bryllup

Hvis I er på udkig efter musik i særklasse til jeres bryllupsfest eller reception, er Copenhagen Showband et oplagt valg. Vores velspillende orkester og fænomenale dansere sætter med garanti gang i jeres gæster og fyrer op under ethvert dansegulv. Vi har også adskillige gange, med stor succes, fungeret som overraskelseselement for bruden og gommen. Uanset konceptet for jeres bryllup, er vi leveringsdygtige i musik, performance og underholdning i verdensklasse!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Kan live musik til bryllup lade sig gøre?

  Live musik til bryllup kan selvfølgelig lade sig gøre – også selvom dit budget måske ikke er det største. Copenhagen Showband er absolut ikke et særligt dyrt bryllupsband, og du får mere end fuld valuta for dine penge. Vi står nemlig for musik, show og dans i verdensklasse, så din bryllupsfest bliver til noget helt særligt. Om vi skal spille tidligt på dagen eller først til sent til festen er faktisk lige meget – live musik til bryllup kan absolut lade sig gøre, og vi vil meget gerne stå for det på jeres store dag.

  Hvordan finder jeg et band til mit bryllup?

  Langt de fleste par finder deres ønskede musik til bryllup på nettet eller ved at modtage anbefalinger af bryllupsbands fra venner eller bekendte. Det er selvfølgelig enormt vigtigt at finde den perfekte form for musik til jeres bryllup – for det er jo meningen, at det bliver den største dag i jeres liv, og derfor skal musikken selvfølgelig også være i orden. Lader I os stå for den, garanterer vi en aften, hverken I eller jeres gæster glemmer!

  Musik til bryllup i hele Danmark

  Vi har spillet musik til bryllupsfester i både ind- og udland, og vi har derfor været med til at gøre en masse bryllupper helt uforglemmelige. Vi spiller på tværs af hele Danmark, og I kan læse mere her:

  Det perfekte indslag til bryllup fra venner

  Vi bliver tit hyret af venner eller familie af brudeparret til at fungere som et overraskende indslag til bryllup, som brudeparret intet kender til. Det virker altid enormt godt, da vi sætter gang i festen med et kæmpe brag til stor overraskelse for brudeparret og alle gæsterne.

  Er det muligt at booke jer til at spille musik til guldbryllup?

  Vi spiller normalt ikke til fejringer af guldbryllupper om morgenen, men hvis I holder en større fest, for at markere jeres guldbryllup, er Copenhagen Showband et fremragende valg. Vi har tidligere spillet til lignende arrangementer, og vi har altid et par kærlighedssange på repertoiret.

  Kan I stå for festlige indslag til bryllup?

  Copenhagen Showband er definitionen på et festligt indslag til bryllup! Vi har utallige gange stået for det ultimative festlige indslag til bryllupsfester, bl.a. hvor vi kommer spillende ind til festen, som en overraskelse til bruden og brudgommen – og det fejer altid benene væk under dem! Vi sætter gang i festen med et brag og formår altid at holde brudeparret i fokus i vores performance.

  Hvordan finder jeg det bedste bryllupsband?

  Du finder det bedste bryllupsband ved at lave noget research online, spørge venner og bekendte, eller ved at kende eller have hørt om et godt festband, som kan spille til dit bryllup. Hvis du netop har fundet Copenhagen Showband, og ikke har oplevet os før i tiden, kan vi garantere, at vi overgår alle forventninger med det mest festlige show, performance og musik, I nogensinde har oplevet. Vi interagerer med publikum som ingen andre bands, og vi inkluderer endda brudeparret i vores performance – så kontakt os endelig med det samme, hvis du er interesseret i et tilbud!

  Kan jeg hyre jer til en bryllupsreception?

  Det er selvfølgelig muligt at hyre Copenhagen Showband til at spille musik til en reception til bryllup – vi har spillet til adskillige receptioner gennem tiden, og brudeparret er altid superglade for vores performance og show. Hvis du ønsker at hyre os til receptionen til jeres bryllup, bør du kontakte os med det samme, så vi kan tjekke, om datoen er ledig i vores kalender!

  Hvordan kontakter jeg jer for at booke musik til mit bryllup?

  Du skal blot kontakte os her på siden – enten gennem vores kontaktformular, vores mail eller ved at ringe til os – for at høre om mulighederne for, at vi kan komme og spille musik til dit bryllup. Vi besvarer normalt henvendelser enormt hurtigt, så selv hvis du er sent ude – eller hvis du måske er en gæst til et bryllup og gerne vil overraske brudeparret med et festligt indslag på dagen – kan det potentielt godt lade sig gøre. Tøv derfor ikke med at kontakte os med det samme, så vi kan snakke om mulighederne allerede i dag! Hvis du i stedet ønsker at hyre os som musik til fest, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre – kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne!