musik til bryllup Fyn

Musik til bryllup Fyn

Hvem er vi?

Copenhagen Showband, Danmarks mest festlige band, består af 25 blæsere og slagtøj, der spiller de bedste hits. Vi har desuden vores hold af eminente dansere med til at fyre op under dansegulvet og vi kan garantere, at dit bryllup bliver badet i orange kærlighed og musik tilpasset lige præcis din fest. Konceptet i Copenhagen Showband er, at musik ikke blot skal høres, men opleves. Hvert show er en performance i særklasse!

Live musik til bryllup er altid et populært indslag hos såvel gæster som brudepar. I Copenhagen Showband har vi spillet til mange forskellige typer af bryllupper rundt omkring i Danmark, også på Fyn, og vi tilpasser altid både repertoire og performance, så det passer til lige netop jeres fest. Vi kan spille både indendørs og udendørs – hvad end I har en scene, en græsplæne, et dansegulv eller noget helt fjerde, er vi ekstremt fleksible, da vi spiller helt uden forstærkning.

Hvis I er på udkig efter musik i særklasse til jeres bryllupsfest eller reception på Fyn, er Copenhagen Showband et oplagt valg. Vores velspillende orkester og fænomenale dansere sætter med garanti gang i jeres gæster og fyrer op under ethvert dansegulv. Vi har også adskillige gange, med stor succes, fungeret som overraskelseselement for bruden og gommen. Uanset konceptet for jeres bryllup, er vi leveringsdygtige i musik, performance og underholdning i verdensklasse!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Kan I spille musik til bryllup på Fyn?

  Gennem årene har vi spillet musik til adskillige bryllupper, hvor vi både har spillet lige efter vielsen, været et festligt indslag under maden – og sat gang i festen om aftenen med et brag af et show. Derfor kan vi altså garanterer, at vi også kan tilpasse os jeres fest og opfylde jeres ønsker.

  Musik til bryllup Sjælland

  Musik til bryllup Nordjylland

  Musik til bryllup Jylland

  Hvad koster musik til bryllup på Fyn?

  Prisen på musikken til jeres bryllup kommer selvfølgelig an på, hvilken form for musik I ønsker. Hvis I blot ønsker en DJ, kan I hyre en for omkring 5.000 kr., men hvis I ønsker levende musik af høj klasse og et showband med mere end 30 musikere og dansere, skal I af med lidt flere penge. Som I kan se ved at læse anmeldelserne af bandet her på siden, er det dog absolut pengene værd – så tøv ikke med at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden, hvis I er interesserede!

  Har I spillet musik til bryllup på Fyn før?

  Vi har spillet til bryllupsfester i både ind- og udland, og derfor kan vi selvfølgelig også stå for musikken til jeres bryllup på Fyn. Vi kommer fra København, men vi kører rundt i bus i hele landet hvert år, så derfor er jeres geografiske placering altså ikke et problem for os.