musik til bryllup Jylland

Hvem er vi?

Copenhagen Showband, Danmarks mest festlige band, består af 25 blæsere og slagtøj, der spiller de bedste hits. Vi har desuden vores hold af eminente dansere med til at fyre op under dansegulvet og vi kan garantere, at dit bryllup bliver badet i orange kærlighed og musik tilpasset lige præcis din fest. Konceptet i Copenhagen Showband er, at musik ikke blot skal høres, men opleves. Hvert show er en performance i særklasse!

Live musik til bryllup er altid et populært indslag hos såvel gæster som brudepar. I Copenhagen Showband har vi spillet til mange forskellige typer af bryllupper rundt omkring i Danmark, også i Jylland, og vi tilpasser altid både repertoire og performance, så det passer til lige netop jeres fest. Vi kan spille både indendørs og udendørs – hvad end I har en scene, en græsplæne, et dansegulv eller noget helt fjerde, er vi ekstremt fleksible, da vi spiller helt uden forstærkning.

Hvis I er på udkig efter musik i særklasse til jeres bryllupsfest eller reception i Jylland, er Copenhagen Showband et oplagt valg. Vores velspillende orkester og fænomenale dansere sætter med garanti gang i jeres gæster og fyrer op under ethvert dansegulv. Vi har også adskillige gange, med stor succes, fungeret som overraskelseselement for bruden og gommen. Uanset konceptet for jeres bryllup, er vi leveringsdygtige i musik, performance og underholdning i verdensklasse!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Gør jeres dag til noget helt særligt

  De fleste par vil gerne gøre deres bryllup til noget helt specielt – for det er jo meningen, at det er deres livs bedste dag, ikke? Derfor skal der selvfølgelig være levende musik til deres helt store dag, og det er her Copenhagen Showband kommer ind i billedet! Som du kan se her på siden, så har vi nemlig stor erfaring med at gøre jeres dag til noget helt særligt, for vi har spillet til adskillige bryllupper i både ind- og udland.

  Den festligste musik til bryllup i Jylland

  Typisk kommer vi først senere på aftenen, når alle har spist, og dansegulvet skal til at sættes gang i. Vi spiller nemlig den fedeste og festligste musik til bryllup og kan derfor sætte gang i jeres fest, som ingen andre bands i Jylland – eller Danmark for den sags skyld – kan gøre det. Vi spiller alt fra swingmusik, pop, jazz, latin, pop, filmmusik og andre velkendte numre, som alle selvfølgelig kan danses til, og vi garanterer, at vi sætter gang i jeres fest med et brag!

  Mulighederne er mange

  Hvis I dog i stedet ønsker, vi kommer og spiller til et andet tidspunkt på dagen – måske tidligere på dagen – så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre! Vi er enormt fleksible og kan tilpasse os enhver fest eller arrangement, da vi er 100% akustiske. Hvis I har noget specifikt i tankerne er det derfor bare at kontakte os her på siden!

  Dertil kan vi selvfølgelig spille i hele landet, og det skriver vi mere om her:

  Musik til bryllup Nordjylland

  Musik til bryllup Fyn

  Musik til bryllup Sjælland