Musik til bryllup Sjælland

Hvem er vi?

Copenhagen Showband, Danmarks mest festlige band, består af 25 blæsere og slagtøj, der spiller de bedste hits. Vi har desuden vores hold af eminente dansere med til at fyre op under dansegulvet og vi kan garantere, at dit bryllup bliver badet i orange kærlighed og musik tilpasset lige præcis din fest. Konceptet i Copenhagen Showband er, at musik ikke blot skal høres, men opleves. Hvert show er en performance i særklasse!

Live musik til bryllup er altid et populært indslag hos såvel gæster som brudepar. I Copenhagen Showband har vi spillet til mange forskellige typer af bryllupper rundt omkring på Sjælland, og vi tilpasser altid både repertoire og performance, så det passer til lige netop jeres fest. Vi kan spille både indendørs og udendørs – hvad end I har en scene, en græsplæne, et dansegulv eller noget helt fjerde, er vi ekstremt fleksible, da vi spiller helt uden forstærkning.

Musik til bryllup Sjælland
Musik til bryllup Sjælland
Musik til bryllup Sjælland

Hvis I er på udkig efter musik i særklasse til jeres bryllupsfest eller reception på Sjælland, er Copenhagen Showband et oplagt valg. Vores velspillende orkester og fænomenale dansere sætter med garanti gang i jeres gæster og fyrer op under ethvert dansegulv. Vi har også adskillige gange, med stor succes, fungeret som overraskelseselement for bruden og gommen. Uanset konceptet for jeres bryllup, er vi leveringsdygtige i musik, performance og underholdning i verdensklasse!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Kan I spille musik til bryllup på Sjælland?

  Gennem tiden har Copenhagen Showband spillet musik til adskillige bryllupper, og derfor kan vi selvfølgelig også stå for musikken på jeres særlige dag. Vi holder til i København, men vi har spillet til bryllupper i hele landet, så derfor kan vi selvfølgelig også spille musik til jeres bryllup på Sjælland. 

  Hvad koster musik til bryllup på Sjælland?

  Langt de fleste par ønsker en eller anden form for levende musik til deres bryllup, og derfor skal der selvfølgelig gøres plads til dette i budgettet. Prisen på musik til bryllup på Sjælland afhænger dog selvfølgelig af, hvilken form for musik I ønsker. En DJ plejer at være en smule billigere end et band og kan sagtens stå for musikken, men det er jo ikke levende musik, og derfor ser mange par efter noget andet.

  Hvis I ønsker at booke Copenhagen Showband til jeres bryllup, kan I få et konkret tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Har I spillet musik til bryllup på Sjælland før?

  Vi har spillet musik til adskillige bryllupper på Sjælland gennem tiden, og vi spiller til flere bryllupper hvert år. Vi har derfor rig erfaring med at tilpasse vores performance til lige netop jeres ønsker og dermed levere et brag af et show til jeres bryllupsfest. Hvis I planlægger at holde brylluppet et andet sted end på Sjælland, kan I læse mere om mulighederne her:

  Musik til bryllup Fyn

  Musik til bryllup Nordjylland

  Musik til bryllup Jylland