musik til bryllup Nordjylland

Hvem er vi?

Copenhagen Showband, Danmarks mest festlige band, består af 25 blæsere og slagtøj, der spiller de bedste hits. Vi har desuden vores hold af eminente dansere med til at fyre op under dansegulvet og vi kan garantere, at dit bryllup bliver badet i orange kærlighed og musik tilpasset lige præcis din fest. Konceptet i Copenhagen Showband er, at musik ikke blot skal høres, men opleves. Hvert show er en performance i særklasse!

Live musik til bryllup er altid et populært indslag hos såvel gæster som brudepar. I Copenhagen Showband har vi spillet til mange forskellige typer af bryllupper rundt omkring i Danmark, også i Nordjylland, og vi tilpasser altid både repertoire og performance, så det passer til lige netop jeres fest. Vi kan spille både indendørs og udendørs – hvad end I har en scene, en græsplæne, et dansegulv eller noget helt fjerde, er vi ekstremt fleksible, da vi spiller helt uden forstærkning.

Hvis I er på udkig efter musik i særklasse til jeres bryllupsfest eller reception i Nordjylland, er Copenhagen Showband et oplagt valg. Vores velspillende orkester og fænomenale dansere sætter med garanti gang i jeres gæster og fyrer op under ethvert dansegulv. Vi har også adskillige gange, med stor succes, fungeret som overraskelseselement for bruden og gommen. Uanset konceptet for jeres bryllup, er vi leveringsdygtige i musik, performance og underholdning i verdensklasse!

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Kan musik til bryllup i Nordjylland lade sig gøre?

  Ønsker du musik til dit bryllup i Nordjylland? Så behøver du ikke lede længere, for Copenhagen Showband er det perfekte valg til musik til bryllup i Nordjylland. 

  Musik til bryllup Jylland

  Musik til bryllup Sjælland

  Musik til bryllup Fyn

  Har I spillet musik til bryllup før?

  Copenhagen Showband har spillet til enormt mange bryllupsfester gennem årene, og vi har derfor enormt stor erfaring med at gøre ethvert bryllup til noget helt særligt. Vi har både stået for musikken tidligt på dagen og lige efter maden til forskellige bryllupper, men vi fungerer allerbedst, når vi får lov til at sætte gang i festen senere på aftenen.

  Hvordan booker jeg jer til at stå for musikken til mit bryllup?

  Hvis du ønsker at booke Danmarks bedste bryllupsband – Copenhagen Showband – til at gøre jeres dag til noget særligt, så kan du gøre dette ved at kontakte os på denne side. Hvis du udfylder kontaktformularen, har vi mest mulig nødvendig information, og vi kan derfor vende tilbage til dig hurtigst muligt med et konkret tilbud. 

  Hvad koster musik til bryllup i Nordjylland?

  Hvis du ønsker musik til dit bryllup i Nordjylland, så skal I huske at gøre plads til dette i budgettet – for det er nemlig desværre ikke gratis. Til gengæld er levende musik ofte det, der tager bryllupsfesten op på et helt andet niveau, og det er derfor altid det værd – vi kender nemlig ingen brudepar, som har fortrudt at booke live musik til deres bryllupsfest.