underholdning til fest Sjælland

Hvem er vi?

25 festglade, professionelle musikere, tilsat nogle af Danmarks bedste dansere og krydret med en ordentlig omgang power, orange kærlighed, musik og underholdning i verdensklasse. Det er opskriften på Copenhagen Showband. Når vi spiller op til fest, sætter vi gang i dansegulvet med den bedste dansemusik og underholdning, du kan købe for penge. I vores shows vil du opleve masser af overraskelser, imponerende tricks og gimmicks, og selvfølgelig musik, performance og underholdning fra øverste skuffe. Vi er 100% mobile og spiller uden forstærkning, hvorfor vi kan levere underholdning til fest hvor som på Sjælland!

I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille til forskellige typer af fester på Sjælland. Hvad end, du har brug for en streetparade, en koncert til din byfest, et festligt indslag til middagen, danseglad underholdning til din konference eller noget helt andet, har vi med sandsynlighed allerede spillet til lignende arrangement i vores mere end 15-årige karriere. Hvis ikke, er vi ikke blege for at tage udfordringen op. Vi elsker at være kreative og tilpasse vores shows til lige netop dit arrangement! Uanset rammerne, består vores underholdning altid af musik på højt niveau, ledsaget af performance og show i form af dans, festlige indslag fra musikerne og overraskelser, vi ikke vil afsløre på forhånd. Vores brede repertoire, som dækker over alverdens genrer, tilpasses altid din fest og dit tema, så vores underholdning rammer plet hos lige netop dine gæster eller dit publikum.

Copenhagen Showband bookes også ofte som surprise, hvor vi kommer ind og blæser gæster og publikum omkuld, når de mindst venter det. Det er bl.a. dét, live musik kan – at vække glæde og fungere som underholdning, du slet ikke kan få fra andre former for musik, du kan spille til din fest eller dit arrangement på Sjælland. Én ting, tør vi i hvert fald love: Vi leverer et festfyrværkeri af underholdning og musik, dine gæster vil tale om, selv længe efter din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan finder jeg den bedste underholdning til fest på Sjælland?

  Du er sikkert landet på denne side, fordi du leder efter den perfekte form for underholdning til din fest på Sjælland – og med god grund. Hvis du er interesseret i at stå for den festligste underholdning, dine gæster nogensinde har oplevet, så behøver du ikke lede længere. Copenhagen Showband er nemlig Nordeuropas eneste af slagsens, og vi har derfor stået for den perfekte form for underholdning til fest på Sjælland, Fyn, Jylland, København – og sågar også i udlandet.

  Hvilken musik spiller I?

  Bandets repertoire er enormt bredt og spænder vidt fra lækker jazz og farverig latin til festlig pop og klassiske bigbandnumre. Vi spiller blandt andre numre komponeret af Michael Jackson, Pharrell Williams, Glen Miller, Outkast og Disneynumre.

  Er Copenhagen Showband det bedste band til underholdning til fest på Sjælland?

  Copenhagen Showband har leveret overdådig underholdning til adskillige fester på Sjælland gennem tiderne, så vi er absolut et band i særklasse. Hvis du ønsker at læse nogle udtalelser fra vores glade kunder, kan du finde vores anmeldelser her på siden.

  Vi spiller faktisk i hele landet, så hvis du ikke befinder dig på Sjælland – eller blot arrangerer et event i en anden del af landet – så kan du selvfølgelig stadig booke os til dit arrangement. Du kan læse mere mulighederne herunder:

  Underholdning til fest Jylland

  Underholdning til fest Nordjylland

  Underholdning til fest Fyn