underholdning til fest jylland

Hvem er vi?

25 festglade, professionelle musikere, tilsat nogle af Danmarks bedste dansere og krydret med en ordentlig omgang power, orange kærlighed, musik og underholdning i verdensklasse. Det er opskriften på Copenhagen Showband. Når vi spiller op til fest, sætter vi gang i dansegulvet med den bedste dansemusik og underholdning, du kan købe for penge. I vores shows vil du opleve masser af overraskelser, imponerende tricks og gimmicks, og selvfølgelig musik, performance og underholdning fra øverste skuffe. Vi er 100% mobile og spiller uden forstærkning, hvorfor vi kan levere underholdning til fest hvor som i Danmark – også i Jylland!

I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille til forskellige typer af fester i Jylland. Hvad end, du har brug for en streetparade, en koncert til din byfest, et festligt indslag til middagen, danseglad underholdning til din konference eller noget helt andet, har vi med sandsynlighed allerede spillet til lignende arrangement i vores mere end 15-årige karriere. Hvis ikke, er vi ikke blege for at tage udfordringen op. Vi elsker at være kreative og tilpasse vores shows til lige netop dit arrangement! Uanset rammerne, består vores underholdning altid af musik på højt niveau, ledsaget af performance og show i form af dans, festlige indslag fra musikerne og overraskelser, vi ikke vil afsløre på forhånd. Vores brede repertoire, som dækker over alverdens genrer, tilpasses altid din fest og dit tema, så vores underholdning rammer plet hos lige netop dine gæster eller dit publikum.

Copenhagen Showband bookes også ofte som surprise, hvor vi kommer ind og blæser gæster og publikum omkuld, når de mindst venter det. Det er bl.a. dét, live musik kan – at vække glæde og fungere som underholdning, du slet ikke kan få fra andre former for musik, du kan spille til din fest eller dit arrangement i Jylland. Én ting, tør vi i hvert fald love: Vi leverer et festfyrværkeri af underholdning og musik, dine gæster vil tale om, selv længe efter din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan finder jeg underholdning til fest i Jylland?

  Hvis du leder efter den bedste form for underholdning til fest i Jylland, så behøver du ikke lede længere! Vi er nemlig et af de flittigste festbands i Danmark, da vi spiller til adskillige fester i hele landet året rundt. Vi leverer et fantastisk show med 35 musikere og dansere, som gang på gang formår at slå benene væk under ethvert publikum. Hvis du ønsker at gøre din fest til noget uforglemmeligt, kan du kontakte os her på siden og høre mere om mulighederne.

  Hvis du i stedet ønsker at booke os som underholdning til fest til et andet sted i landet, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Hvis du ønsker, kan du læse mere om mulighederne her, men ellers skal du blot kontakte os med det samme.

  Underholdning til fest Nordjylland

  Underholdning til fest Fyn

  Underholdning til fest Sjælland

  Hvilken slags musik spiller I?

  Copenhagen Showbands repertoire er enormt bredt, da vores musikkatalog spænder bredt fra swing, jazz og latin til pop, evergreens og disneynumre. Vi formår gang på gang at lave en tilpasset sætliste til netop din fest, som passer ind til festens tema og vibe og derfor får dine gæster ud på dansegulvet – uanset hvilken aldersgruppe de tilhører.

  Hvor meget koster underholdning til fest i Jylland?

  Prisen på underholdning til fest i Jylland afhænger selvfølgelig af, hvilken form for underholdning du ønsker. Hvis du blot ønsker en DJ i et par timer, så kan det typisk gøres for et par tusinde kroner, men hvis du ønsker et kæmpe showband med 35 musikere og dansere til at sætte gang i din fest med et brag, så skal du af med en smule mere. Hvis du udfylder kontaktformularen her på siden med information om din fest, lover vi at vende tilbage til dig med et konkret tilbud snarest muligt.