underholdning til fest Fyn

Hvem er vi?

25 festglade, professionelle musikere, tilsat nogle af Danmarks bedste dansere og krydret med en ordentlig omgang power, orange kærlighed, musik og underholdning i verdensklasse. Det er opskriften på Copenhagen Showband. Når vi spiller op til fest, sætter vi gang i dansegulvet med den bedste dansemusik og underholdning, du kan købe for penge. I vores shows vil du opleve masser af overraskelser, imponerende tricks og gimmicks, og selvfølgelig musik, performance og underholdning fra øverste skuffe. Vi er 100% mobile og spiller uden forstærkning, hvorfor vi kan levere underholdning til fest hvor som i Danmark – også på Fyn!

I Copenhagen Showband har vi stor erfaring med at spille til forskellige typer af fester på Fyn. Hvad end, du har brug for en streetparade, en koncert til din byfest, et festligt indslag til middagen, danseglad underholdning til din konference eller noget helt andet, har vi med sandsynlighed allerede spillet til lignende arrangement i vores mere end 15-årige karriere. Hvis ikke, er vi ikke blege for at tage udfordringen op. Vi elsker at være kreative og tilpasse vores shows til lige netop dit arrangement! Uanset rammerne, består vores underholdning altid af musik på højt niveau, ledsaget af performance og show i form af dans, festlige indslag fra musikerne og overraskelser, vi ikke vil afsløre på forhånd. Vores brede repertoire, som dækker over alverdens genrer, tilpasses altid din fest og dit tema, så vores underholdning rammer plet hos lige netop dine gæster eller dit publikum.

Copenhagen Showband bookes også ofte som surprise, hvor vi kommer ind og blæser gæster og publikum omkuld, når de mindst venter det. Det er bl.a. dét, live musik kan – at vække glæde og fungere som underholdning, du slet ikke kan få fra andre former for musik, du kan spille til din fest eller dit arrangement på Fyn. Én ting, tør vi i hvert fald love: Vi leverer et festfyrværkeri af underholdning og musik, dine gæster vil tale om, selv længe efter din fest.

Kontakt os!

Indtast venligst dine oplysninger

  Hvordan booker jeg jer til at stå for underholdning til fest på Fyn?

  Hvis du ønsker festlig underholdning til fest på Fyn og derfor ønsker at booke os, så er processen for at booke os enormt simpel. Det eneste, du skal gøre, er nemlig blot at udfylde kontaktformularen her på siden, for derved har vi mest mulig information om dig og den fest, du ønsker at booke os til. Hvis du i stedet ønsker at skrive til os direkte på vores mail eller ringe til os, kan du også finde vores mail og telefonnummer her på siden.

  Hvis du er faret vild og landet på denne side, også selvom arrangementet ikke kommer til at finde sted på Fyn, kan du selvfølgelig også booke os til enhver anden fest et andet sted i landet. Det kan du læse mere om herunder:

  Underholdning til fest Sjælland

  Underholdning til fest Jylland

  Underholdning til fest Nordjylland

  Hvor meget koster underholdning til fest på Fyn?

  Hvis du ønsker underholdning til din fest på Fyn, så kommer prisen selvfølgelig an på, hvilken form for underholdning, det er, du ønsker. Hvis du ønsker at booke en DJ, kan dette typisk gøres for et par tusinde. Hvis du dog ønsker et festfyrværkeri af et show med 35 musikere og dansere, skal du af med en smule mere – men til gengæld kan vi garantere at gøre festen uforglemmelig. 

  Hvor kan jeg læse nogle anmeldelser af bandet?

  Hvis du ønsker at læse nogle af vores tidligere kunders tilfredse udtalelser, kan du finde alle vores anmeldelser her på siden. Vi samler kun på glade kunder, men da vi spiller til mange forskellige arrangementer, kan du altså læse om vores kunders forskellige oplevelser af bandet i forskellige omgivelser.