Hvad koster musik til festen?

Hvad koster musik til festen?

Når man skal holde en større fest, som konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller firmafest, er ét af de mest stillede spørgsmål, hvad det koster at hyre musikere eller bands til festen. 

Det er klart, der skal afsættes et budget til musik til fest, hvis man ønsker underholdning til sin fest. Afhængigt af hvor stor en fest, man skal holde, hvilken type musik, man er på udkig efter, og hvor mange timer man ønsker livemusik i, kan priserne variere fra et par tusind til 20.000 kr. eller mere. 

Der er mange forskellige former for musik, man kan overveje til sin fest, og derfor svinger priserne naturligvis enormt meget. Er man på udkig efter en DJ, kan man ofte finde sådan én i lejet omkring 2000-7000 kr. for et par timer. En solist ligger omkring de 2500-6500 kr., hvor en duo selvsagt koster en smule mere – typisk fra 6000-11.000 kr. Leder man efter et band, starter prisen i gennemsnit omkring de 8000 kr., hvor et orkester kan koste fra 12.000 kr. til 30.000 kr. 

Prislejet afhænger selvfølgelig også af, hvilket niveau musikerne befinder sig på. Amatørmusikere er ofte billigere end professionelle musikere, men musik er tit noget, man ikke vil gå på kompromis med til sin fest.

Se bandet i aktion her, hvor vi brager ind med musik til bryllup og skaber en kæmpe fest til et privat bryllup på Østerbro! 

Bruden siger efterfølgende om vores performance: 

“KÆMPE tak for at skabe den vildeste fest i går. Det var så sindssygt et show og en stemning, I skabte! ALLE elskede det og var fuldkommen blown away over, hvor mega seje og dygtige I var! Største tak fra os af! Vi er fuldkommen høje ovenpå jeres optræden!”

Kontakt os og få et godt tilbud!

Det kan godt betale sig at investere i god musik og underholdning til fest. Der er intet som livemusik, der kan sætte gang i et dansegulv, og stemningen er tit en helt anden, end hvis man lejer en jukebox eller blot spiller musik over et anlæg.

I Copenhagen Showband er vi eksperter i at starte en fest. Vi underholder også med både sjove indslag og overraskelser samt dans – faktisk supporteres vi af nogle af Danmarks dygtigste dansere. Vores priser er mere end konkurrencedygtige, og du får meget for pengene, når du booker os til at spille til din fest. 

Vi har stor erfaring med at spille til alle former for arrangementer. Hvad end du er på udkig efter et band helt privat, på vegne af dit firma eller endda din by, er Copenhagen Showband et oplagt valg. Vi har spillet til alt lige fra den mest intime fødselsdagsmiddag til den helt store byfest. Copenhagen Showband spiller både musik til julefrokoster, jubilæer, konferencer og parader i byens gader.

Vi spiller på scener, på græs, parkeringspladser og dansegulve og er ekstremt fleksible, så vi altid tilpasser både show og pris til lige præcis din fest eller dit arrangement.

Sammenlignet med andre bands og orkestre i vores størrelse, er vores priser virkelig fornuftige og til at betale, så tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud!

Kontakt os

Indtast venligst dine oplysninger